Back to Question Center
0

Care este cel mai bun software de vânzare online pentru afacerea dvs. Amazon?

1 answers:

Toată lumea iubește să facă bani, iar Amazon oferă toate posibilitățile de a face acest lucru. De aceea, conducerea afacerilor pe Amazon este atât de răspândită în zilele noastre. Cele mai multe companii de comerț electronic lansează produsele lor pe Amazon, ceea ce face ca această platformă să fie extrem de competitivă. Mai mult, Amazon necesită respectarea regulamentelor de bază de optimizare pentru a vă face vizibile produsele în căutarea - brand new online casinos.

Dacă sunteți nou pe Amazon, vă poate fi dificil să ajungeți la căutare de top a Amazonului fără a implementa orice software profesional Amazon. În acest articol, vom discuta cel mai bun software de vânzare online pentru cei care ar dori să vândă pe Amazon ca un profesionist.

Principalele motive pentru care trebuie să utilizați software-ul Amazon

Pentru a obține un profit semnificativ,. Amazon este vorba despre investiții în avans, atât timp cât și bani. Dacă puneți aceste aspecte în munca voastră, veți obține un profit relativ pasiv în fiecare lună. Cu toate acestea, avem întotdeauna nevoie de mai mult; este modul în care funcționează lumea.

Există doar 24 de ore pe zi, și chiar și comercianții Amazonului trebuie să doarmă. Deci, dacă să gestionați toate lucrurile pe cont propriu, riscați să vă pierdeți în munca voastră. Imaginați-vă că trebuie să faceți cercetare, scalare, urmărire și analiză pe cont propriu, comparând manual o mulțime de date. Și cum rămâne cu ambalarea și transportul a sute de comenzi pe zi? Nu, este cu adevărat imposibil. Amazon vă poate face viața mai ușoară, oferindu-vă o împlinire profesională. Aceasta înseamnă că toate problemele dvs. de livrare, livrare și suport vor fi tratate de Amazon. Puteți să expediați produse către depozite și să vă concentrați numai pe întreținerea afacerii dvs. Amazon. Cu toate acestea, este doar jumătatea bătăliei. Fiecare afacere are nevoie de creștere, deci trebuie să investești o mare parte din ziua ta de lucru pentru a-ți dezvolta afacerea. Trebuie să lucrați la înregistrarea dvs., să căutați noi cuvinte cheie direcționate, să urmăriți pozițiile de produs pe Amazon SERP, să lansați mai multe articole și să îmbunătățiți serviciile de asistență pentru clienți pentru a vă crește gradul de conștientizare a afacerii dvs. și pentru a spori veniturile. Și toate acestea necesită mult timp și eforturi. Deci, aveți nevoie de câteva servicii suplimentare care vă vor ajuta să gestionați toate aceste lucruri. Amintiți-vă că trebuie să lucrați la afacerea dvs., nu în ea. De regulă, comercianții care comandă o bogăție masivă, toți fără a atinge produsul sau cu avertisment despre detaliile mici.

Deci, trebuie să variante de dezvoltare a sănătății dvs. Amazon de afaceri. Puteți fie să angajeze analiști interni și specialiști în SEO, fie să se bazeze pe automatizarea și software-ul Amazon. În ceea ce mă privește, alegerea este evidentă. Folosind instrumentele online, vei putea să faci totul corect fără să mai faci alte lucruri. Este cheia succesului dvs. în Amazon. Deci, haideți să discutăm software-ul necesar pentru optimizarea și cercetarea Amazon, care va fi util pentru dvs. și pentru dezvoltarea afacerii dvs. Amazon.

Selecția de produse

Trebuie să începeți jocul dvs. de comerț electronic ca un câștigător. Deci, este esențial să selectați cea mai profitabilă nișă de piață și produsele pe care le veți comercializa cu amănuntul. Pentru a simplifica această sarcină, puteți utiliza instrumentul The Scout Jungle. Acest instrument vă va ajuta să găsiți produse Amazon pe care le puteți profita, rapid și fără nici o presupunere. Folosind instrumentul Scout Jungle, veți reduce riscul și veți maximiza profitul, deoarece vă ajută să găsiți oportunități susținute de cele mai fiabile date de vânzări Amazon din industrie și să evitați erorile costisitoare. Această aplicație web oferă un sistem de filtrare personalizat pentru căutarea produselor Amazon și o bază de date masivă de informații. Aici puteți alege categorii, vizați Clasamentele Best Seller, vânzări, recenzii și așa mai departe.

Există două moduri în care puteți utiliza software-ul Jungle Scout - ca aplicație web sau ca extensie Chrome.

Folosindu-l ca aplicație web, veți primi oportunitatea de a găsi nișe lucrative și produse în întregul catalog Amazon. Această extensie vă oferă o șansă de filtrare a întregii baze de date Amazon după categorie, preț, vânzări și alte valori pentru a vă ajuta să găsiți elementele neexploatate pe care puteți să le valorificați.

Dacă folosiți instrumentul Jungle Scout ca extensie Chrome, veți putea explora și valida ideile de produse în timp ce răsfoiți. Veți putea verifica prețul fiecărui produs, vânzările estimate, numărul de recenzii și chiar mai multe date pentru o comparație exactă a produsului.

Printre dezavantajele acestui instrument, pot enumera următoarele - facturarea recurente, doar șapte zile de probă și nu o bază de date completă.

Sourcing de produse

Odată ce ai o idee despre produsele pe care vrei să le cumperi, trebuie să obții produse fizice. Găsirea produselor și obținerea de mostre reprezintă un obstacol inevitabil care nu poate fi ratat în faza inițială a campaniei dvs. de marketing Amazon. Această sarcină este adesea intimidantă, în primul rând pentru că majoritatea furnizorilor sunt în străinătate. Cu toate acestea, pentru a găsi un furnizor bun poate fi mai ușor, după cum credeți. Să enumerăm câteva instrumente care vă pot ajuta cu această sarcină.

Alibaba este o faimoasă platformă chineză unde puteți cumpăra în vrac. Majoritatea articolelor care se bazează aici sunt fabricate în Asia. De aceea, prețul lor nu este ridicat în comparație cu produsele fabricate în SUA și Europa. Deci, Alibaba este cel mai bun pariu. La prima vedere, pare copleșitoare, dar trebuie doar să începeți. În primul rând, trebuie să trimiteți cereri de cumpărare, apoi să căutați produse și să contactați furnizorul prin e-mail sau Skype. În primul rând, trebuie să solicitați eșantioane de produse de la diferiți furnizori pentru a putea compara calitatea. Trebuie să știți că mulți furnizori sunt doar societăți comerciale care pot face lucrurile mai ușoare, dar mai scumpe. Mai mult decât atât, merită menționat faptul că Alibaba este, în principal, Aliexpress pentru probe, cu singura diferență ușoară în stabilirea prețurilor. Cu toate acestea, acest site este mai legitim decât alte platforme de tranzacționare din China.

Printre argumentele care cooperează cu Alibaba, pot enumera următoarele:

  • este înfricoșător să începeți;
  • există o mulțime de escroci.

Aceste lucruri necesare vă vor ajuta să faceți un început bun. Cu toate acestea, producția de obicei necesită timp. Deci, puteți petrece acest timp eficient, dedicându-l creării și optimizării listei.

December 22, 2017