Back to Question Center
0

Semalt prezintă Kantu: instrumentul final de scraping Web

1 answers:

Fie că lucrați la extragerea datelor financiare sau a listelor de prețuri de pe site-urile de comerț electronic fără coding, Kantu este cea mai buna alegere pentru tine! Pentru entuziaștii răzuitori, extracția de date web este un proces de obținere de informații valoroase de pe site-uri web și de stocare a acestora în foi de calcul și baze de date.

Cum funcționează Editorul Kantu?

Kantu șterge automat datele de pe site-uri web fără a fi nevoie de cunoștințe de programare. Cu Kantu, transformarea conținutului web într-o dată bine structurată și documentată nu este o sarcină greoaie. Acest instrument de ștergere web este cunoscut pentru extragerea textului din format PDF (Portable Document Format) și video.

Datele extrase sunt de obicei salvate sub formă de fișiere CSV sau scrise în baze de date prin interfața de programare a aplicațiilor Kantu (API) - white wire bin. Kantu permite comercianților să identifice și să evidențieze datele care urmează să fie răzuite vizual. Utilizarea acestei soluții de răzuire web este foarte simplă. Pentru a elimina datele de pe site folosind expertul Kantu, pur și simplu trasați cadre roz pentru a marca datele vizate.

Editorul Kantu folosește apoi recunoașterea optică a caracterelor (OCR) pentru a șterge informațiile din sursa dvs. HTML. OCR este o abordare de înaltă calitate, care funcționează pentru a rafina fișiere PDF, clipuri video și imagini de înaltă calitate.

De ce să alegeți editorul Kantu?

Editorul Kantu este unul dintre cele mai clasate instrumente folosite pentru scraping pe web. Acest editor este folosit în diverse scopuri. Iată principalele motive pentru care trebuie să vă gândiți pe Kantu pentru următorul proiect de răzuire pe web.

Kantu Editor vine cu caracteristici încorporate cum ar fi programe, scripturi și macro-uri. Cu Kantu, puteți răsturna datele dintr-un site web personalizând caracteristicile sale pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor.

Aveți probleme când răsturnați date de pe site-uri web folosind JavaScript și Ajax? Relaxa! Editorul Kantu a fost dezvoltat pentru a lucra cu tot felul de site-uri web. Fie că un site web folosește Flash, Java, cadre sau Flex, Kantu este instrumentul final de răzuire pe web pentru a lua în considerare.

Nu trebuie să învățați cum să lucrați cu acest limbaj de programare, deoarece instrumentul se integrează cu toate limbile de programare.

Pentru informatii, editorul Kantu este singurul instrument de extragere a datelor web care cuprinde un built-in Caracteristici OCR. Cu Kantu, extragerea datelor din videoclipuri și PDF este la fel ca și jocul video.

Modalități de utilizare Kantu

  • Monitor status order - instrumentul de scraping web Kantu este folosit pentru a monitoriza progresul portalurilor de e-business. Dacă dețineți un magazin online, Kantu vă permite să analizați comenzile făcute și detaliile aplicației;
  • Verificarea și examinarea prețurilor diferitelor produse;
  • Sisteme de actualizare cu cursuri de schimb;
  • Descărcarea și salvarea datelor în foi de calcul;
  • Scrape informațiile utile folosind OCR;
  • Urmărirea clasamentului concurentului;

Kantu este un instrument util de recuperare web care elimină datele de pe un site web și le stochează în foi de calcul și fișiere CSV. Dacă următorul dvs. proiect mare este legat de o răsfoire a documentelor PDF și a videoclipurilor, merită să fie considerată răzuirea web Kantu.

December 22, 2017