Back to Question Center
0

Care sunt cele mai bune instrumente de vanzare Amazon pe care profesionistii folosesc?

1 answers:

Toți vânzătorii prosperi de la Amazon utilizează o gamă largă de instrumente de cercetare și instrumente analitice pentru a-și dezvolta campania de optimizare și a conduce vânzările către o listă de produse. Amazonul se ocupă de profitul dvs. și vă oferă câteva instrumente de bază pentru a gestiona produsele și ordinea. Cu toate acestea, aceste programe Amazon nu vă pot ajuta în majoritatea cazurilor. Acesta este motivul pentru care este rezonabil să folosiți instrumentele terțe părți ale vânzătorului Amazon pentru a atrage mai mulți clienți potențiali și pentru a spori veniturile.

Instrumentele vânzătorului Amazon pot satisface toate nevoile afacerii dvs - pengeluaran sgp lokal., începând cu cercetarea termenilor de căutare care generează trafic și terminând cu menținerea prețurilor pentru Buy Box. Deci, tot ce aveți nevoie este să înțelegeți toate opțiunile dvs. și să găsiți combinația potrivită de instrumente pentru a vă gestiona eficient operațiunea de comerț electronic Amazon.

În acest articol, vom discuta despre unele instrumente de vânzător Amazon, care sunt proiectate pentru a atrage trafic mai mult convertit în lista dvs. Amazon și de a conduce vânzări mai mari Amazon.

  • Instrumente pentru cei care doresc să obțină plăți rapide pe Amazon

Potrivit Amazon Vendor Centrale și Centrale de Vânzări, comercianții pot primi plățile lor de multe ori de două ori pe lună. Dacă doriți să accelerați acest proces (fără îndoială că îl doriți), trebuie să implementați unul dintre instrumentele de plată. Acestea servesc pentru a ajuta vânzătorii Amazonului să fie plătiți mult mai repede decât de două ori pe lună. Folosind aceste instrumente, puteți obține banii zilnic. Acest tip de serviciu este cunoscut sub numele de factoring. Instrumentele de plată mai rapide plătesc zilnic vânzătorii Amazon pe baza totalurilor de vânzări. Aceste instrumente colectează fonduri direct de la Amazon în funcție de programul de plăți regulate.

Implementarea unor astfel de instrumente vă va permite să vă dezvoltați afacerea mai rapid datorită accesului imediat la banii dvs. oricând aveți nevoie. Acesta vă va oferi o oportunitate de a vă simți independent de Amazon și de a investi în dezvoltarea afacerii dvs.În plus, veți putea să vă controlați fluxul de numerar pentru a vă plăti facturile pe programul dvs., și nu pe Amazon.

Un instrument de plată a calității care se va potrivi perfect nevoilor dvs. de afaceri Amazon este Payability. Acest instrument oferă plăți zilnice vânzătorilor de toate mărimile. Prețul de pornire pe lună este de 2% din vânzările Amazonului.

Dacă căutați oportunități de produs pe Amazon, cuvinte cheie și cercetare produs instrumentele vor servi cel mai bine pentru dvs.Utilizând astfel de instrumente, veți putea să căutați în datele de căutare ale Amazonului pentru a determina ce termeni de căutare folosesc cumpărătorii pentru a vă găsi produsele. Veți putea verifica volumul de căutare al fiecărui cuvânt cheie sau frază cheie selectate. Puteți utiliza, de asemenea, calculatoare profit pentru a determina costurile totale și potențialul de profit pentru fiecare termen de căutare pe Amazon.

Pentru a găsi termeni relevanți de căutare și produse care vă vor aduce un venit semnificativ pe Amazon, trebuie să efectuați o campanie masivă de cercetare în partea de jos a campaniei dvs. de optimizare Amazon. Termenii de căutare cu volum mare vă vor ajuta să creați lista de produse Amazon SEO pentru vânzări și să câștigați mai multe vânzări pe Amazon. Majoritatea software-ului profesionist de cercetare de cuvinte cheie vă poate oferi date analitice competitive, oferind o viziune educată în clasamentul lor și profit.

Există numeroase instrumente Amazon de cuvinte cheie și de cercetare de produs pe web. Trebuie să verificați cele mai bune dintre ele și să găsiți cele mai potrivite pentru afacerea dvs.

  • Domeniul de aplicare

Domeniul de aplicare este un instrument de cercetare Amazon de calitate care servește pentru a descoperi termenii și produsele de căutare amazon. Acesta ajută la descoperirea termenilor de căutare și a elementelor valoroase cu ajutorul extensiei Google Chrome. Domeniul de aplicare indică termenii de căutare de cel mai înalt rang pentru un produs care vă ajută să ieșiți în căutarea Amazonului. Un alt beneficiu este că puteți vedea ce conduce vânzările concurentului dumneavoastră.

Utilizând instrumentul de cercetare Scope, veți putea să înțelegeți profiturile potențiale pentru elementele pe care le veți comercializa. Puteți obține estimări de preț, taxe și vânzări pentru orice produs pe Amazon. Toate aceste date furnizate de Scope vă vor ajuta să vă restrângeți căutarea. Puteți experimenta toate constatările dvs. într-un fișier CSV pentru analize suplimentare.

Prețul de pornire pe lună este de 32 USD. 50. Sonar

Sonar este un instrument gratuit de căutare a cuvintelor cheie Amazon care se bazează pe toți cercetătorii pe datele reale din interogările reale de căutare a clienților. Sonar utilizează un algoritm complex pentru a detecta ceea ce caută potențialii clienți pe Amazon și pentru a colecta toate aceste date în baza lor de date. În comparație cu alte instrumente de cuvinte cheie, Sonar oferă comercianților mai multe oportunități cum ar fi căutare inversă ASIN, căutare extinsă pentru a găsi termeni de căutare sinonimi, volum de căutare Amazon pentru fiecare cuvânt cheie și multe alte funcții valoroase.

Merită de menționat că Sonar include doar acei termeni de căutare pentru care ASIN se clasifică pe prima pagină a rezultatelor căutării.

Este gratuit aplicația Chrome browser.

Există instrumente de vânzător Amazon care permit comercianților să gestioneze listele de produse Amazon și inventarul în afara vânzătorului Tabloul central de bord. Aceste instrumente de vânzător conectează datele de produs Amazon către o bază de date externă. Implementarea acestor instrumente, comercianții online pot adăuga și modifica produse, pot îmbunătăți listarea, pot urmări inventarul, pot ajusta prețurile și chiar pot utiliza mai multe funcții. Unele instrumente de listare Amazon pot sincroniza datele dvs. de inventar cu alte canale de vânzare. Vă oferă posibilitatea de a vinde toate produsele dvs. pe mai multe piețe. În plus, puteți gestiona comenzile și transportul pentru toate canalele de vânzare.

Mai multe dintre aceste instrumente de gestionare a inventarului oferă o politică de prețuri foarte accesibilă. Astfel, pot sprijini nevoile clienților de vânzare multi-canal.

Aceste instrumente de vânzare includ SellerEngine Plus ($ 49. 95) - oferă instrumente complete de management, JoeLister ($ 29) - servesc atât vânzătorilor Amazon cât și celor de la eBay; Vendio (99 $) - servesc perfect pentru vânzătorii Amazon și alte platforme de tranzacționare; SellBrite ($ 183) - costum pentru vânzători și comercianți cu amănuntul de mare volum pe Amazon și alte piețe populare.

December 22, 2017