Back to Question Center
0

Semalt: Cum să scrapeți o pagină Web utilizând extensia Google Chrome

1 answers:

Un răzuitor de ecran este un script care citește site-uri și extrage informații utile de pe web. Ștergerea ecranului este soluția finală pentru obținerea de date reale de la site-uri web și pagini web la Microsoft Excel. Google Chrome Extension Scraper este un instrument puternic de ștergere a ecranului care funcționează atât pe Windows cât și pe Mac OS - quatro casino games.

De ce Google Chrome Extension Scraper?

Scraperul pentru extensia Google Chrome este un instrument puternic de dezmembrare a ecranului care merge gratuit în Magazinul web Chrome. Acest instrument de răzuire este instalat în browserul Chrome ca plugin. Pluginul permite bloggerilor și comercianților să extragă date din paginile web făcând clic dreapta pe un element. '' Scrape similar '' ar trebui să apară pe ecran dacă faceți clic dreapta pe un element.

Introducere în XPaths

XPath este un limbaj de programare folosit pentru a găsi informații esențiale în structurile XML. Fișierul HTML este un excelent exemplu de structură XML. XPath este frecvent folosit pentru a selecta nodurile vizate. În acest context, XPaths vor fi folosite pentru a determina textul care trebuie extras pe o pagină web. XPaths va ajuta, de asemenea, să identifice numele partidelor și numerele de telefon ale deputaților suedezi. (13) Utilizând răzuitorul Google Chrome pentru a accesa detaliile adresei de la 349 de deputați suedezi

Cu Scraperul Chrome, extragerea informațiilor dintr-o pagină web este nu numai simplă, ci și fantastic. Vă veți bucura de procesul și de tehnica însăși.

Site-ul listează toți membrii suedezi și adresele acestora. Pentru a începe, faceți clic dreapta pe orice MP și selectați "Scrape similar. "Ar trebui să vedeți următorul afișaj pe ecran.

Dacă faceți clic dreapta pe un MP și selectați "Inspect element", va fi creată o listă alfabetică sub "" grid_6 alpha omega căutarea rezultatului de căutare clist "clasa. Vor fi utilizați doi pași pentru a elimina această pagină web. Pasul unu va implica selectarea etichetelor care conțin date MP cu un XPath. Pasul al doilea va presupune alegerea anumitor părți ale datelor, cum ar fi numele partidelor, numele și numărul de telefon și organizarea datelor în coloane.

Pasul 1

Sapa mai adânc în structura HTML și păstrează elementele intacte. Indicați etichetele pentru a identifica numărul de etichete care corespund elementelor din structura dvs.Identificați ultima etichetă care cuprinde datele vizate. Rulați un test XPath pe structură făcând clic pe "Scrape. "

Pe ecran va fi afișată o listă de 349 de rânduri. 349 reprezintă numărul total al deputaților suedezi.

Pasul 2

Împărțiți datele prezentate în coloane. Inspectați codul HTML pe pagina Web pe care ați utilizat-o. În acest caz, piesele care urmează să fie extrase sunt în acest moment evidențiate cu galben. Introduceți XPaths în câmpul coloane creat și faceți clic pe "Scrape" pentru a rula pluginul.

Dacă aveți cunoștințe de bază despre XPaths, înțelegerea programării nu va fi o sarcină hectică pentru dvs.Pașii evidențiați mai sus vă ghidează asupra modului de afișare a paginii web. Dacă lucrați la răzuirea mai multor pagini web, trebuie să aveți abilități de programare.

December 22, 2017