Back to Question Center
0

Semalt prezintă GitHub: un rastru Web Web cu multe caracteristici

1 answers:
GitHub este una dintre cele mai renumite servicii de extragere a datelor. Acest instrument poate răsturna un număr mare de pagini web într-un format lizibil și scalabil. Este cel mai bine cunoscut pentru tehnologia de învățare a mașinilor și este potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii. Caracteristicile cele mai distinctive ale GitHub sunt discutate mai jos:

Scalabilitate

Cu GitHub puteți extrage cât mai multe pagini web și transformați datele într-un format scalabil cum ar fi CSV și JSON. De asemenea, puteți monitoriza calitatea datelor în timp ce acestea sunt razuite; GitHub ocolește linkurile inutile și vă oferă rapid date bine structurate.

Eroare minimizată

Spre deosebire de alte servicii tradiționale de recuperare a datelor, GitHub vă strică automat datele și remediază automat toate erorile minore și majore - okul ötesi kreş ve anaokulu. Ne oferă informații exacte și fără erori și monitorizează calitatea datelor pe cont propriu. De asemenea, puteți scana fișiere PDF și documente HTML cu acest instrument.

Rezistență

GitHub este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă și întotdeauna de încredere. Nu necesită întreținere și poate fi folosit luni după luni. Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate de formate și să lăsați GitHub să răstoarne și să exporte date într-un format dorit. Este potrivit pentru începători, studenți, profesori și freelanceri.

Informații despre zgârieturi de pe site-urile dinamice

Cu GitHub,. Acest instrument elimină, de asemenea, datele de pe site-urile de social media, portalurile de călătorie și site-urile de comerț electronic fără probleme. În plus, modifică codurile HTML care stau la baza și rezolvă automat toate erorile minore.

Abilitatea de a gestiona sau de a crea script-uri și agenți

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale GitHub este aceea că poate gestiona și crea atât agenți, cât și scripturi. Acest instrument invocă acțiuni de ajustare în masă cu ușurință și poate scutura până la zece mii de pagini web într-o chestiune de minute. Cu GitHub, migrarea agenților și a abonamentelor utilizatorilor de date între sisteme se face fără o problemă.

Transformează datele nestructurate la datele structurate și utilizabile

Spre deosebire de import. io și Scrapy, GitHub transformă datele nestructurate în date organizate, utilizabile și structurate în câteva secunde. Acest instrument este potrivit pentru programatori și non-programatori. Nu numai că vă răstoarnă paginile web, ci și indexează site-ul dvs. și vă ajută să generați mai mulți clienți pe internet. Datele pot fi exportate în formate XLS, XML, CSV și JSON, facilitând într-o oarecare măsură activitatea oamenilor de afaceri și a întreprinderilor.

Agenți inteligenți

GitHub poate crea agenți în câteva minute și nu are nevoie de abilități de programare sau codificare. Bazat pe o tehnologie de învățare a mașinilor, această unealtă marchează automat rezultatele și elimină mai multe adrese URL în același timp. În plus, este capabil să răstoarne întregul site într-o chestiune de secunde și este util în special pentru posturile de știri precum CNN, BBC, The New York Times și The Washington Post.

Poate că este timpul să evaluați tehnicile de răzuire a datelor și să utilizați GitHub pentru a vă dezvolta afacerea.

December 22, 2017