Back to Question Center
0

Semalt sugerează 5 versiuni ale instrumentului de extragere a imaginilor

1 answers:

Instrumentul de extragere a imaginii ajută la generarea de liste de imagini găsite pe un site desemnat. Puteți utiliza acest instrument pentru a extrage imagini și a le exporta în format JSON. Acest instrument are o interfață ușor de utilizat și este ușor de utilizat. Trebuie doar să introduceți adresa URL a unui site pe care doriți să îl analizați și să apăsați butonul "Trimiteți". Instrumentul de extragere a imaginii readuce instantaneu conținutul și vă obține rezultatele dorite - exemple projet informatique. Unele dintre ultimele sale versiuni sunt menționate mai jos.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF ajută la răzuirea documentelor PDF și ruperea lor în secțiuni individuale: imagini, text, fonturi și metadate. Puteți răsturna cât mai multe site-uri web pe care le doriți, fără a compromite calitatea. Trebuie doar să introduceți adresa URL și să lăsați ExtractPDF să-i șterge datele

2. Konwerter:

Konwerter este un alt extractor extraordinar de imagine care vă înșivă imaginile și documentele Word cu ușurință. Acest instrument este bun pentru întreprinderi și oameni de afaceri. Aveți posibilitatea să răsturnați fișierele BMP, GIF, JPG și PNG utilizând acest instrument. Trebuie doar să evidențiați datele și să apăsați butonul "Extract" pentru a începe răzuirea. Atunci când se realizează Konwerter cu răzuire, puteți descărca datele într-un format dorit.

3. SmallPDF:

SmallPDF este o altă versiune a instrumentului de extragere a imaginilor. Are o interfață prietenoasă și poate scruta cât mai multe imagini pe care le doriți. SmallPDF nu numai că dezinstalează fișiere JPG și PNG, ci și extrage date din documente PDF. Puteți obține datele într-un format lizibil și scalabil și puteți genera mai multe persoane pe internet. Când inserați adresa URL sau încărcați o imagine, trebuie doar să faceți clic pe butonul "Scrape" și să lăsați acest instrument să-și îndeplinească sarcina.

4. PDF Online:

PDF Online este una dintre cele mai bune versiuni ale instrumentului de extragere a imaginilor. Acesta vă oferă imagini de înaltă calitate și zgârieturi cu ușurință un număr mare de pagini web. Singurul dezavantaj este că acest instrument poate scrape până la trei imagini la un moment dat. Acest lucru înseamnă că nu îl puteți folosi pentru proiecte în vrac și va trebui să cumpărați versiunea premium. PDF-ul online nu trebuie să fie descărcat și poate face față sarcinilor de extragere a datelor online. Este un program cuprinzător și fiabil, potrivit pentru companii, programatori, coderi, experți IT și webmasteri.

5. PDFMate:

PDFMate este încă o altă versiune superbă a instrumentului de extragere a imaginilor. În prezent este disponibil numai pentru utilizatorii de Windows și este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă. Cu PDFMate, aveți posibilitatea să răsturnați cât mai multe imagini sau fișiere PDF după cum doriți. Acest instrument chiar elimină datele din paginile galbene, paginile albe, forumurile de discuții și directoarele online. Elimină ambele fișiere PNG și JPG și este un software fiabil.

Pentru o optimizare corectă a motorului de căutare, toate imaginile ar trebui să aibă atribute ALT desemnate. Atributele informează Google despre fotografiile dvs. și le oferă o idee despre tipul de conținut pe care îl publicați. Versiunile de mai sus ale instrumentului de extragere a imaginii sunt fiabile și exacte. Ele ne dau rezultatele dorite și nu avem nevoie de niciun cod. Puteți beneficia de aceste programe de extragere a imaginilor ca non-programatori.

December 22, 2017