Back to Question Center
0

Semalt discută despre Cinci moduri diferite de a descărca întregul site web pentru utilizarea offline

1 answers:

Uneori trebuie să avem acces la un conținut al site-ului în timp ce suntem offline. Pentru aceasta, trebuie să facem copii de siguranță ale fișierelor, dar majoritatea serviciilor de găzduire nu oferă această opțiune. Am putea dori să imităm structura unui site popular, precum și să aflăm cum arată cum ar fi fișierele CSS sau HTML. Indiferent de caz, există modalități diferite de a descărca întregul site web pentru acces offline - vampire embrace online. Folosind unul din instrumentele de mai jos, poți descarca cu încredere un întreg site sau numărul necesar de pagini. Ori de câte ori acestea necesită autentificare, puteți opta pentru versiunile lor gratuite și să nu plătiți nimic pentru planurile de prime. Aceste instrumente sunt potrivite în mod special pentru întreprinderile mici și mijlocii.

1. HTTrack

HTTrack este un program sau software renumit pentru a descărca un întreg site web. Interfața sa prietenoasă și modernă facilitează exponențial activitatea utilizatorilor. Trebuie doar să inserați adresa URL a site-ului pe care doriți să-l răsturnați și să îl descărcați pentru accesul offline.

Puteți descărca întregul site sau puteți evidenția câteva pagini pentru a le descărca automat pe hard disk. De asemenea, trebuie să specificați câte conexiuni concurente doriți să le deschideți pentru descărcare. Dacă un anumit fișier durează prea mult pentru a descărca, este posibil să anulați procesul imediat.

2. Getleft

Getleft este un program relativ nou și modern, cu o mulțime de caracteristici și o interfață ușor de utilizat. Odată descărcat și lansat, trebuie să apăsați "Ctrl + U" pentru a începe. Introduceți o adresă URL și salvați directoarele. Înainte de începerea descărcării, Getleft vă va întreba câte fișiere doriți să le descărcați și dacă acestea includ texte și imagini. Odată ce descărcarea este finalizată, putem naviga și pe întregul site offline.

3. PageNest

Funcțiile PageNest sunt similare cu cele ale Getleft și HTTrack. Trebuie să introduceți adresa site-ului web și să o descărcați pe hard disk. Utilizatorilor li se cere astfel de elemente esențiale, cum ar fi numele unui site web și unde ar trebui salvate. De asemenea, puteți alege opțiunile dorite și puteți ajusta setările.

4. Cyotek WebCopy

Cu Cyotek WebCopy, trebuie să utilizați parolele predefinite pentru autentificare. De asemenea, puteți crea regulile cu acest program și puteți descărca instantaneu întregul site pentru utilizări offline. Dimensiunea totală a unui site descărcat și numărul total de fișiere sunt afișate în colțul din dreapta al desktopului.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia nu ne sfătuiește să folosim unelte obișnuite precum Import. io și Kimono Labs pentru a obține datele descărcate pentru utilizări offline. În schimb, recomandă întotdeauna Wikipedia Dumps deoarece acest program asigură rezultate de calitate. Puteți descărca întregul site web în format XML, extragând date care sunt benefice pentru site-ul dvs. web sau pentru afaceri online.

December 22, 2017