Back to Question Center
0

Scrapingul de date explicat de Semalt

1 answers:
WebHarvy este un software popular de recuperare a datelor

. Extrage automat datele de pe diferite pagini web și salvează conținutul în formate dorite. Cu WebHarvy, aveți posibilitatea să ștergeți date de pe site-uri de tehnologie, jurnale, știri, portaluri de călătorie și site-uri de comerț electronic. WebHarvy conține o multitudine de caracteristici avansate care ne permit să recoltăm cu ușurință date de pe site-uri dificile. Unele dintre caracteristicile sale cele mai proeminente sunt descrise mai jos - e-cig ce5 tank atomizer.

1. WebHarvy șterge imaginile și videoclipurile:

Cu WebHarvy, puteți extrage ușor date din imaginile și videoclipurile preferate. Acest instrument identifică mai întâi natura unei imagini și o elimină conform cerințelor dvs.În majoritatea cazurilor, este fragmentat informații din fișierele PNG și JPG, dar puteți extrage și date din documente PDF.

2. WebHarvy organizează conținutul dvs. web:

O altă caracteristică distinctivă a WebHarvy este aceea că organizează conținutul dvs. web și vă ajută să publicați imediat. Trebuie doar să configurați câteva șabloane și WebHarvy va descărca conținutul de pe unitatea hard disk pentru utilizări offline. WebHarvy este potrivit pentru persoanele care nu au abilități de programare și care doresc să își stabilească afacerea.

3. Un crawler puternic pe web:

Spre deosebire de alte instrumente obișnuite de decupare a datelor, WebHarvy accesează cu crawlere paginile dvs. web și vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs.De asemenea, puteți crea formulare de rezervare online și formulare de motoare de căutare cu acest instrument. În plus, WebHarvy va căuta cuvintele cheie pentru dvs. și vă va șterge datele fără a deranja cuvintele cheie cu coada lungă și cu coada scurtă.

4. WebHarvy extrage date de pe site-uri dinamice:

Cele mai multe web răzuitoare s nu pot extrage date din site-uri dinamice și lasă o mulțime de greșeli în rezultatele. Dar WebHarvy remediază toate erorile și greșelile de scriere de la ieșire. Recoltează date de pe site-urile AJAX și le descarcă direct pe hard disk.

5. WebHarvy exportă date în diferite formate:

Cu WebHarvy, puteți exporta date în Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL și OleDB. În plus, acest instrument poate exporta date în Excel 2003 și Excel 2007. Datele vor fi salvate automat într-un format dorit.

6. WebHarvy oferă protecție împotriva spamului:

Cu WebHarvy, vă puteți asigura siguranța și confidențialitatea pe internet. Acest instrument nu procesează date de pe site-urile web rău-intenționate și oferă protecție completă împotriva spam-urilor utilizatorilor săi.

7. Planificați sesiunile dvs. de dezinstalație web:

Cu WebHarvy, puteți programa sesiunile de ștergere web și puteți decide câte pagini doriți să le răzuiți într-o oră. Acest instrument poate scruta până la 10.000 de pagini web în 30 de minute și poate efectua sute de proiecte de zgâriat pe zi pe zi.

8. Integrare profundă cu API-ul său:

Acest instrument de răzuire web are un API deschis, care ajută ușor la crearea și modificarea proiectelor de răzuire a paginilor web. Puteți personaliza setările și puteți extrage date utilizând un singur API sau mai multe API-uri.

9. WebHarvy detectează date duplicate:

Cu WebHarvy, puteți detecta conținut duplicat și puteți scăpa imediat de acesta. Este important pentru un webmaster să publice conținut de calitate pentru o mai bună clasare pe motoarele de căutare. WebHarvy este un instrument automat care detectează date duplicat și remediază instantaneu, ușurând munca dumneavoastră.

10. WebHarvy - Un instrument prietenos SEO:

Cu WebHarvy, puteți scrape datele din meta-tag-uri, imagini, link-uri interne și externe și atributele tag-urilor. Acesta este un instrument prietenos SEO care ajută la îmbunătățirea clasamentelor motorului de căutare al site-ului dvs.

December 22, 2017