Back to Question Center
0

Web Content Scraper: este cel mai bun mod de a obține date de pe Web? - Semalt dă răspunsul

1 answers:

Obținerea datelor de pe web nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Probabil ați încercat totul pentru a găsi un site care conține datele pe care le doriți, dar nu le puteți descărca, copia și lipi conținutul. Cu toate acestea, nu renunta! Există câteva modalități avansate de a obține datele într-un format adecvat pentru o manipulare ulterioară:

 • Puteți obține date de la API-uri web (interfețe de programare a aplicațiilor) - rene furterer triphasic. Multe aplicații web, cum ar fi Facebook și Twitter, oferă interfețe care permit un acces facil la datele lor. Este destul de ușor să obțineți informații comerciale și chiar guvernamentale utilizând astfel de interfețe.
 • De asemenea, puteți extrage date din PDF-uri. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie ușor deoarece PDF-ul este un format potrivit pentru imprimante. Există șanse să pierdeți structura datelor necesare când descărcați dintr-un PDF.
 • Există o modalitate avansată de extragere a datelor web - extragerea datelor utilizând un racletă de conținut .

De ce să folosiți un racletă de conținut pe site?

Având în vedere natura schimbătoare a conținutului disponibil online, precum și complexitatea platformelor bazate pe web, există numeroase motive foarte grave pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unui răzuitor de site pentru a obține informațiile de care aveți nevoie. Iată o scurtă trecere în revistă a acestor motive:

 • Dezmembrarea unui sit fără cârlig

Limitarea ratei este un aspect pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când alegeți o metodă de obținere a datelor de pe net. În practică, înseamnă stabilirea unei limite a numărului de ocazii de accesare a unui site de către un vizitator, fără a fi considerat un DDoS (negare distribuită a serviciului. ) atac. Dacă doriți să obțineți cea mai mare parte din experiența dvs. de extragere a datelor, utilizați o racletă adecvată pentru conținutul web . Majoritatea site-urilor nu-și apără conținutul de raclete, astfel încât să puteți obține informațiile necesare fără probleme.

  • Rămâi anonim în timpul răzuire

  Dacă doriți să obțineți date de pe un web privat, răzuirea pe Web este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Un racleta de conținut web vă permite să faceți simple cereri HTTP fără a vă înregistra. În afară de cookie-urile și adresa dvs. IP, nu există nimic altceva care să vă conducă un administrator de site.

  • Scrapingul web vă oferă date ușor accesibile

  Răzuirea pe Web nu este o știință a rachetelor. Nu este nevoie să contactați pe cineva din organizație sau să așteptați un site pentru a deschide un API. Descoperiți doar câteva modele de acces de bază, iar racleta dvs. de conținut web va face restul lucrărilor.

  Puteți utiliza raclete web pentru a obține aproape toate tipurile de date de la aproape orice site. Prin urmare, este cel mai bun mod de a obține date de pe web comparativ cu alte tehnici de extragere a datelor. Data viitoare când doriți să obțineți date de pe web, utilizați un racletă de conținut web și munca dvs. va fi mult mai ușoară și mai interesantă decât oricând.

 • December 22, 2017