Back to Question Center
0

Web Content Scraper: este cel mai bun mod de a obține date de pe Web? - Semalt dă răspunsul

1 answers:

Obținerea datelor de pe web nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Probabil ați încercat totul pentru a găsi un site care conține datele pe care le doriți, dar nu le puteți descărca, copia și lipi conținutul. Cu toate acestea, nu renunta! Există câteva modalități avansate de a obține datele într-un format adecvat pentru o manipulare ulterioară:

 • Puteți obține date de la API-uri web (interfețe de programare a aplicațiilor). Multe aplicații web, cum ar fi Facebook și Twitter, oferă interfețe care permit un acces facil la datele lor - 2 deposit casino. Este destul de ușor să obțineți informații comerciale și chiar guvernamentale utilizând astfel de interfețe.
 • De asemenea, puteți extrage date din PDF-uri. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie ușor deoarece PDF-ul este un format potrivit pentru imprimante. Există șanse să pierdeți structura datelor necesare când descărcați dintr-un PDF.
 • Există o modalitate avansată de extragere a datelor web - extragerea datelor utilizând un racletă de conținut .

De ce să folosiți un racletă de conținut pe site?

Având în vedere natura schimbătoare a conținutului disponibil online, precum și complexitatea platformelor bazate pe web, există numeroase motive foarte grave pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unui răzuitor de site pentru a obține informațiile de care aveți nevoie. Iată o scurtă trecere în revistă a acestor motive:

 • Dezmembrarea unui sit fără cârlig

Limitarea ratei este un aspect pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când alegeți o metodă de obținere a datelor de pe net. În practică, înseamnă stabilirea unei limite a numărului de ocazii de accesare a unui site de către un vizitator, fără a fi considerat un DDoS (negare distribuită a serviciului. ) atac. Dacă doriți să obțineți cea mai mare parte din experiența dvs. de extragere a datelor, utilizați o racletă adecvată pentru conținutul web . Majoritatea site-urilor nu-și apără conținutul de raclete, astfel încât să puteți obține informațiile necesare fără probleme.

  • Rămâi anonim în timpul răzuire

  Dacă doriți să obțineți date de pe un web privat, răzuirea pe Web este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Un racleta de conținut web vă permite să faceți simple cereri HTTP fără a vă înregistra. În afară de cookie-urile și adresa dvs. IP, nu există nimic altceva care să vă conducă un administrator de site.

  • Scrapingul web vă oferă date ușor accesibile

  Răzuirea pe Web nu este o știință a rachetelor. Nu este nevoie să contactați pe cineva din organizație sau să așteptați un site pentru a deschide un API. Descoperiți doar câteva modele de acces de bază, iar racleta dvs. de conținut web va face restul lucrărilor.

  Puteți utiliza raclete web pentru a obține aproape toate tipurile de date de la aproape orice site. Prin urmare, este cel mai bun mod de a obține date de pe web comparativ cu alte tehnici de extragere a datelor. Data viitoare când doriți să obțineți date de pe web, utilizați un racletă de conținut web și munca dvs. va fi mult mai ușoară și mai interesantă decât oricând.

 • December 22, 2017