Back to Question Center
0

Cum să vinzi mai multe pe Amazon cu cuvintele-cheie țintă alese corect?

1 answers:

Dacă doriți să știți cum să vindeți mai multe pe Amazon - acest ghid definitiv pentru alegerea cuvintelor cheie de top de vânzare Amazon și combinații long-tail este doar pentru tine! Toată lumea știe că optimizarea paginii de produs care rulează pentru termenii potriviți de căutare reprezintă o componentă esențială a afacerii de comerț electronic în creștere acolo. Lucrul este, cu toate acestea, că, chiar dacă știți ceva, nu înseamnă neapărat că sunteți într-adevăr capabil să faceți acest lucru în mod corect. De aceea, de mai jos vă voi arăta cum să vindeți mai multe pe Amazon prin următoarele aspecte principale ale optimizării paginii dvs - massachusetts debt relief companies. de produs pentru principalele cuvinte cheie țintă. Asadar, hai sa incepem.

Mai jos vom vedea toate elementele backbone ale optimizării paginilor de produse Amazon pentru

Cum să vindeți mai multe despre Amazon principalele cuvinte cheie țintă și fraze de căutare lungi. Câtă prioritate ar trebui acordată unei cercetări în profunzime a cuvintelor cheie? Ce cuvinte cheie sunt considerate ca principalele țintă? Care sunt cele mai bune locații pentru a vă pune cele mai importante cuvinte cheie? Cum să știți exact ce cuvinte cheie să fie utilizate pentru optimizarea paginilor de produse?

Din punctul de vedere al Amazonului ca un motor de căutare mare care se ocupă cu ofertele de produse de vânzare, termenul "cuvânt cheie" înseamnă fie un singur cuvânt cheie, coada pe care un cumpărător live îl folosește pentru a introduce în bara de căutare acolo. Luate în general, optimizarea generală a căutărilor pentru cuvintele cheie este foarte asemănătoare pentru principalele motoare de căutare (precum Google în sine) și Amazon cu algoritmul de clasificare A9.

Amazon și Cuvinte cheie

Cum se vinde mai mult pe Amazon? Lucrul este că răspunsul poate fi destul de simplu și într-adevăr unul dificil, în același timp. Luate în general, fiecare vânzător de novice pe Amazon poate urca în partea de sus a căutării de produse acolo - prin intermediul optimizării listei de produse pentru cuvintele cheie potrivite. Desigur, este mai ușor de zis decât de făcut, dar dacă un potențial client nu reușește să găsească oferta de produse prin căutarea cuvântului cheie relevant - cu greu veți face progrese măsurabile în întreaga dvs. afacere online, nu-i așa?

Unde să localizați principalele cuvinte cheie țintă?

Poate părea că nu are nici un rol, dar primul loc pentru a include cele mai importante cuvinte cheie este catalogul dvs. de produse. Vreau să spun că ar trebui să plasați cuvintele cheie în secțiunile de pagini principale ale produsului, pe lângă ordinea descrescătoare a importanței acestora (cum ar fi titlul produsului, descrierea produsului, lista punctelor bullet, etichetele imaginii Alt). În acest fel, algoritmul de căutare A9 al lui Amazon va inspecta lista de produse la scară, va localiza aceste cuvinte cheie principale țintă și combinații de căutare lungi și le va lua în considerare pentru a decide în cele din urmă - ce articole căutări sunt cele mai bune legate de paginile dvs. de produse și exact unde să vă arătați ofertele pe lista sa SERP relevante.

Și al doilea loc pentru a utiliza cuvintele dvs. cheie este o secțiune specifică numită "termeni de căutare. "Aceste secțiuni sunt afișate de Amazon de fiecare dată când creați o listă de produse noi. Puneți pur și simplu, vi se va oferi un set de cinci câmpuri cu câte 50 de caractere fiecare pentru a le umple cu tot ceea ce considerați acceptabil pentru a face căutări mai relevante punct în direcția dvs.Având în vedere că aceste câmpuri nu sunt de fapt vizibile cumpărătorilor live din Amazon, aceștia sunt folosiți exclusiv pentru clasificare. Iată cum puteți vinde mai mult pe Amazon - în primul rând, asigurați-vă că utilizați aceste secțiuni de backend cu înțelepciune, astfel încât să profitați la maximum de potențialul lor maxim de clasare. Acordați o atenție și mai precisă acestei secțiuni pentru a avea totul în loc. Ar trebui să știți exact ce și în ce scop faceți acolo - nu ezitați să vă grăbiți mai profund în subiect și să citiți cel puțin câteva instrucțiuni pas cu pas referitoare la chestiunea termenilor de căutare din backend.

Pasul unu: Brainstorming

Primul pas aici este sa iei un mare imaginea cuvintelor dvs. principale țintă și înțelegerea volumelor lor generale de căutare cu o frecvență de utilizare aferentă unui anumit set de produse pe care le-ați comercializat. În ceea ce mă privește, vă recomand să utilizați Planificatorul de cuvinte cheie Google - acesta poate deveni un bun punct de plecare pentru cercetarea dvs. inițială a cuvintelor cheie. În principal, deoarece trage datele de căutare reale din fiecare colț al Internetului, mai degrabă decât să se concentreze în principal pe orice piață online, cum ar fi Amazon în sine. Deci, utilizați mai bine instrumentul Planificatorul cuvintelor cheie - cel puțin pentru a forma o listă inițială a cuvintelor cheie țintă principale pe care o veți rafina și o veți folosi mai târziu.

Pasul al doilea: Rafinare

Apoi, va trebui să alegeți un instrument de cuvinte cheie special adaptat pentru a transforma lista dvs. principală de cuvinte cheie într-o cu siguranță mai scurtă. Adică trebuie să înțelegeți tendințele reale de utilizare pentru fiecare combinație de cuvinte-cheie și coadă lungă pe care o aveți acolo, să păstrați numai expresii de căutare care trebuie să câștigați și să eliminați restul celor mai puțin promițătoare. În ceea ce mă privește, fiind un jucător cu o durată mare de timp care știe cu adevărat cum să vândă mai mult pe Amazon, recomand să folosiți unul dintre următoarele instrumente de cercetare cheie și cadre online, cum ar fi KeywordInspector, KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit sau MerchantWords. Fiecare dintre aceste instrumente are o performanță dovedită de utilizare, deci de fapt, depinde doar de dvs. pe care să o alegeți.

Pasul al treilea: Localizarea

După ce rafinați lista principală de cuvinte cheie într-o listă de verificare scurtă și utilă,. Iată secțiunile principale ale paginii dvs. de produs care urmează să fie optimizată pentru acele cuvinte cheie rămase:

  • Titlul produsului - este destinat să transfere cele mai importante cuvinte cheie în ordinea descrescătoare a relevanței lor și frecvența utilizării (importanță). - Atenție, deoarece această secțiune este destinată să furnizeze o specificație a produsului printr-o listă scurtă și concisă a caracteristicilor sale principale și a beneficiilor, mai degrabă decât să o umple cu cât mai multe cuvinte cheie posibil. - ca versiune mai extinsă a secțiunii anterioare, descrierea produsului dvs. este un loc perfect viabil pentru a include restul cuvintelor cheie rămase și fraze de căutare lungă.

December 22, 2017