Back to Question Center
0

Cele mai bune instrumente pentru razuirea datelor mari - Sfaturi pentru semalt

1 answers:

Există diferite modalități de a obține date de pe Internet. Unele instrumente sunt destinate pasionaților, iar celelalte sunt potrivite pentru întreprinderi și branduri. Dacă doriți să extrageți date din bloguri private sau site-uri de comerț electronic, va trebui să utilizați următoarele instrumente care promite rezultate de calitate - holidays unique to ecuador.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub este extensia Firefox. Este unul dintre cele mai renumite instrumente de răzuire și vizualizare a datelor mari de pe Internet. Odată instalat și activat, Outwit Hub va oferi capabilități superbe de ștergere web în browserul dvs. Web. Este cel mai bine cunoscut pentru caracteristicile sale de recunoaștere a datelor și nu necesită abilități de programare pentru a vă face munca. Puteți utiliza Outwit Hub atât pentru site-urile private, cât și pentru paginile web dinamice. Acest software freeware este potrivit pentru companii noi și mijlocii.

2. Import. io:

Import. io este o bună alternativă la laboratoarele Kimono. Este un serviciu cuprinzător și puternic pentru vizualizarea și răsturnarea datelor în câteva minute. Cu import. io, puteți configura sitemap-uri și puteți răsturna un număr mare de pagini web. Dispune de excelente capabilități de extragere a datelor dinamice și se ocupă de fișierele AJAX și JavaScript. În plus, importul. io extrage informații din fișiere PDF și imagini fără a compromite calitatea.

3. Spinn3r:

Este o alegere excelentă pentru răzuirea unor site-uri web, bloguri, site-uri media sociale și feed-uri RSS. Cu Spinn3r, puteți indexa și accesa cu crawlere site-ul dvs. convenabil. Utilizează API-ul de tip firehose și vă oferă opțiunile de filtrare ușoară a datelor. Cea mai bună parte a acestui program este faptul că vă strică datele folosind cuvinte cheie specifice și ajută la eliminarea conținutului web irelevant.

4. FMiner:

Este un instrument cuprinzător pentru răzuirea și vizualizarea datelor mari pe Internet. Fminer este cel mai bun program de răzuire a paginilor web care combină caracteristici de vârf și realizează cu ușurință unele proiecte de extragere a datelor. Dacă ați dezvoltat un blog și doriți să vă dezvoltați afacerea, ar trebui să utilizați Fminer pentru a șterge datele din cât mai multe pagini web. Acesta poate gestiona cu ușurință proiectele care necesită crawlere multi-layered și liste server proxy.

5. Dexi. io:

Acest instrument este bun pentru site-urile web dinamice și scrapes date, fără a compromite calitatea. Dexi. io este unul dintre cele mai bune și mai simple servicii de răzuire și vizualizare a datelor mari. Acest instrument ne permite să setăm crawlerele și să preluăm datele în timp real. Este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă și datele sunt salvate direct în casetă. net sau unitate Google. De asemenea, puteți să exportați datele în fișiere CSV și JSON.

6. ParseHub:

Parsehub este un program cuprinzător și util de recuperare a paginilor web care extrage date de pe site-uri complexe care utilizează JavaScript, AJAX, cookie-uri și redirecționări. Acest instrument este echipat cu o tehnologie de învățare a mașinilor și citește și analizează cu ușurință documentele dvs. web. ParseHub este potrivit pentru utilizatorii Linux, Mac și Windows și poate gestiona până la zece proiecte la un moment dat. Versiunea sa gratuită este potrivită pentru întreprinderile mici și mijlocii, iar versiunea plătită este bună pentru mărcile și întreprinderile de top. Puteți exporta cu ușurință datele extrase în formate CSV, Excel și HTML.

December 22, 2017