Back to Question Center
0

Un instrument de răzuit pe care trebuie să-l luați în considerare - explicat prin semalt

1 answers:

Google hărți racleta este un instrument relativ nou, ușor, puternic și versatil. Extrage date din diferite pagini web și hărți Google și obține rezultate sub formă de CSV și JSON. Puteți direcționa eficient site-urile de afaceri, numerele de telefon și adresele de e-mail cu acest serviciu complet. Unele dintre caracteristicile sale distinctive sunt discutate mai jos.

1 - проследить посылку укрпочты. Înregistrează date în mai multe forme:

Cu racleta Google maps, puteți extrage orașul, codurile poștale, evaluarea, latitudinile, lungimile, ora de deschidere și numele de afaceri convenabil. Acest extractor ajută conversia datelor brute într-o formă organizată și vă economisește timp și energie. Dacă te-ai săturat să colectezi și să ștergi manual datele și să nu ai suficiente abilități de programare, trebuie să încerci racleta Google maps pentru a-ți face treaba.

2. Disponibil în două ediții:

Spre deosebire de alte servicii de răzuire obișnuite, scraperul Google Maps este disponibil în două ediții distincte: ediția standard și ediția Demo. Ediția demo vă permite să încercați acest software și să vă bucurați de serviciile sale de până la 15 zile. Ediția sa standard vă va costa 99 $ și va debloca beneficii și caracteristici extraordinare.

3. Obiectivele mii de pagini în fiecare zi:

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale racletei Google Maps este că ea vizează până la 150.000 de pagini web pe zi și nu vă costă nimic pentru acest serviciu. Acest instrument este grozav atât pentru programatori, cât și pentru cei care nu sunt programatori și îi ușurează să scrape datele de pe mai multe pagini înainte de a cumpăra versiunea plătită.

4. Suportă mai multe formate:

Acest scraper sau extractor de date avansat vă stochează informațiile în formate JSON, RSS și CF; aveți posibilitatea să deschideți datele dorite în foile Excel sau să le importați direct pe Google Drive.

5. Compatibilă și fiabilă:

Există un număr mare de programe și instrumente de decopertare a datelor care nu acceptă mai multe browsere. Spre deosebire de import. io și Kimono Labs, scraperul Google Maps este compatibil cu Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 și Windows 10. În plus, este compatibil cu Google Chrome, Firefox și Internet Explorer și este un serviciu de încredere.

6. Afișează rezultatele cu exactitate:

Dacă doriți să monitorizați și să mențineți în permanență calitatea datelor în timp ce acestea sunt răzuite, ar trebui să încercați Google raza de gunoi. Acest serviciu vă permite să vizualizați datele și să remediați toate erorile minore prin propriile lor. În plus, oferă opțiuni pentru introducerea în același timp a diferitelor criterii de căutare și cuvinte cheie.

7. Funcționează ușor și convenabil:

Scraperul Google Maps este ușor de utilizat și are o interfață ușor de utilizat. După ce ați selectat categoria sau ați introdus cuvântul cheie și locația, trebuie doar să începeți căutarea și să așteptați ieșirile dvs. pentru câteva minute. Extractorul de date Google Maps este potrivit pentru toate tipurile de afaceri și creează instantaneu fișiere CSV curate și ușor de citit.

8. Extras oriunde, oricând:

Puteți utiliza acest instrument pe telefonul smartphone, pe tablete sau pe sistemul dvs. de calculator și vă poate îndeplini sarcinile oriunde, oricând. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezultatele sale. Acest instrument va furniza date exacte, indiferent de tipul de dispozitiv pe care îl utilizați și este potrivit pentru freelanceri și oameni de afaceri. Puteți chiar să scrapeți pagini galbene și pagini albe cu acest serviciu.

December 22, 2017