Back to Question Center
0

Ștergerea datelor din rezultatele Google - Semalt Expert

1 answers:

O mulțime de webmasteri, programatori și dezvoltatori răstoarnă Google pentru a obține informații utile. Ei extrag paginile web dorite și exportă date în formate CSV și JSON. În ultimele luni au fost introduse mai multe unelte de răzuire , dar cele mai renumite sunt menționate mai jos.

1. Import - jenis perjudian online. io:

Este un serviciu util de răzuire a mii de linkuri Google în doar zece minute. Cu Import. io, vă puteți construi propriile seturi de date și puteți exporta date în fișiere CSV și JSON. Acest instrument nu are nevoie de tine pentru a scrie orice cod și are 1000 + API-uri pentru a-și îndeplini sarcina. Este cel mai bine cunoscut pentru tehnologia de învățare a mașinilor și aduce datele conform dorințelor dvs.Această aplicație gratuită este în prezent disponibilă pentru utilizatorii de Mac OS X, Windows și Linux. Import. io nu este numai un racleta web , ci și un extractor de date și un crawler.

2. Webhose. io:

Cu Webhose. Puteți accesa în mod direct date în timp real și accesa cu crawlere mii de linkuri Google într-o chestiune de minute. Webhose este cel mai bine cunoscut pentru tehnologia de învățare a mașinilor și vă poate transforma datele în mai mult de 120 de limbi. De asemenea, salvează rezultatele în formate precum JSON, RSS și XML. Programatorii și oamenii de afaceri folosesc Webhose. io pentru a răsturna diferite puncte de știri și portaluri de călătorie și descărca datele direct pe hard disk-urile lor.

3. CloudScrape:

CloudScrape, de asemenea cunoscut sub numele de Dexi. io, este un serviciu cuprinzător folosit pentru răzuirea Google în câteva minute. Este potrivit pentru întreprinderi și în principal, ținte de site-uri dinamice. Spammers utilizează acest serviciu pentru a copia conținutul web al diferitelor site-uri. Acesta oferă un editor bazat pe browser și utilizează roboții pentru a accesa cu crawlere paginile dvs. web și pentru a extrage informații în timp real. Puteți salva cu ușurință datele extrase din Google Drive sau Box. net sau să fie exportat ca JSON și CSV.

4. Scrapinghub:

Dacă căutați să răzuiți 1000 de linkuri Google în cinci până la zece minute, Scrapinghub este instrumentul potrivit pentru dvs.Este un program de extragere a datelor în cloud și un program de extracție a conținutului cu multe caracteristici și proprietăți. Scrapinghub este folosit în principal de către hackeri pentru a aduce conținut web valoros și are un rotator inteligent de proxy pentru a vă face munca convenită.

5. Visual Scraper:

Cu Visual Scraper, puteți viza cu ușurință și răzui mai mult de două mii de link-uri Google într-o chestiune de secunde. Este unul dintre cele mai uimitoare și cele mai cunoscute programe de răzuire web și programe de extragere a datelor. Datele pot fi exportate în formate precum SQL, JSON, XML și CSV. Puteți cu ușurință să colectați, să monitorizați și să extrageți conținutul web cu interfața sa simplă. Pentru a asigura protecția utilizatorilor, Google a implementat o serie de strategii și vă solicită să inserați în mod regulat captcha. Înseamnă că dacă trimiteți douăzeci de solicitări către motoarele de căutare, unele dintre ele vor fi respinse imediat dacă captcha-ul nu este inserat corect. Google are scopul de a împiedica utilizatorii să își răstoarne legăturile de motoare de căutare, dar instrumentele de mai sus sunt utilizate pe scară largă pentru a extrage date de pe site-uri web și bloguri.

December 22, 2017