Back to Question Center
0

Semalt explică de ce Mozenda este considerat a fi unul dintre cele mai bune instrumente de scraping de date

1 answers:

Reciclarea datelor este procesul de colectare a datelor dintr-un anumit domeniu pentru ao organiza formate parsabile precum XML, CSV sau TSV. Acest proces diferă de extragerea datelor deoarece extracția este efectuată de obicei prin colectarea datelor din mai multe domenii.

Cererea de servicii de raportare a datelor crește drastic din cauza numeroaselor avantaje. De aceea, au fost create numeroase instrumente pentru a obține informații de pe web - debt consolidation companies in mass. Din păcate, majoritatea instrumentelor nu sunt perfecte și au multe dezavantaje. Cu toate acestea, există un instrument cu mai multe caracteristici superioare, și acesta este Mozenda.

Avantajele recuperării datelor

Mozenda poate colecta informații de contact ale organizațiilor și persoanelor fizice. Răsturnarea informațiilor de contact este necesară pentru organizațiile de vânzări și furnizorii de servicii de marketing din întreaga lume. Odată cu dezvoltarea tehnologiei web scraping , a devenit foarte ușor să căutați oameni și organizații pentru a vă oferi serviciile și produsele dvs.

Accesul ușor la orice informație de contact a facilitat compilarea listelor de discuții, a listelor de e-mail și chiar a listelor de apeluri. În plus față de beneficiile menționate mai sus, există și alte motive pentru a elimina în mod regulat informațiile:

1. Cercetare competitivă: Companiile extrag date din diverse motive competitive. De exemplu, companiile ar putea dori să știe prețurile pe care concurenții le oferă pentru anumite produse și servicii.

2. Direcționarea și gruparea geografică: Datele sunt răzuite pentru profilarea corectă. Acesta permite companiilor să desfășoare campanii de marketing bazate pe locație și astfel să sporească eficacitatea eforturilor lor de marketing. De exemplu, o companie care administrează un spa din Dayton, Ohio ar trebui să trimită numai mesaje de marketing locuitorilor orașului Dayton. Trimiterea lor către locuitorii din Cincinnati nu va fi eficientă, deoarece este puțin probabil ca nimeni să călătorească atât de departe doar pentru a obține servicii spa.

3. Campanii de marketing: După cum am menționat mai devreme, aveți nevoie de acces la informații pentru a construi o bază de date a unui public țintă.

4. Crearea de directoare: De exemplu, dacă o companie trebuie să utilizeze serviciile unui avocat, trebuie să verifice directoarele avocaților pentru a obține contactele unor avocați care se află în același oraș.

5. Evaluarea persoanelor și a organizațiilor de afaceri: Atunci când căutați un partener de afaceri sau un furnizor de servicii, extragerea datelor îi ajută pe o companie să evalueze potențialii parteneri. Dacă puteți obține informații despre o companie sau o persoană, atunci le puteți evalua în absență.

De ce Mozenda

software-ul Mozenda poate extrage datele de care aveți nevoie periodic sau la cerere. Acesta este conceput pentru a face utilizatorii să învețe abilitățile de rahat web foarte rapid. Mozenda utilizează tehnologia de redare a browserului care o face să imite un utilizator uman adevărat. Avantajele imitarea unui utilizator sunt: ​​

  • Software-ul poate gestiona cu ușurință JavaScript și Ajax
  • Se poate naviga cu ușurință prin pagini web profunde
  • ) Încarcă și navighează paginile la fel ca un browser

În afară de faptul că este capabil să imite utilizatorii, Mozenda este susținut de un suport tehnic 24/7 și pachetul său vine cu câteva videoclipuri scurte de tutorial pentru utilizatori pentru a afla cum să utilizați corect instrumentul. Clipurile scurte de tutorial sunt: ​​

  • Cum se captează textul. Acest lucru durează doar 43 de secunde
  • Cum se încarcă următoarea pagină de rezultate. Este nevoie de un minut și de 58 de secunde
  • Cum să programați un program să ruleze în mod regulat. Durata pentru acest lucru este un minut și 8 secunde
  • Cum se combină datele din două câmpuri. Este nevoie de doar 1 minut și 16 secunde

În concluzie, deși Mozenda are numeroase caracteristici, motivul cel mai important pe care ar trebui să-l încercați este capacitatea sa de a elimina site-urile dinamice.

December 22, 2017