Back to Question Center
0

Care sunt cele mai frecvente greșeli ale optimizării motorului de căutare A9?

1 answers:

Poate părea că nu are nici un rol, dar cumpărătorii de comerț electronic pot găsi exact ceea ce au nevoie - numai atunci când lista dvs. de produse conține toți termenii de căutare necesari strâns legați de interogarea de căutare completă de potențialul cumpărător. Dar având în vedere că ponderea de leu a tehnicilor de optimizare a cuvintelor cheie funcționează aproape la fel, Amazon A9 Search Engine Optimization are o abordare foarte diferită față de acel proces. Și aceasta înseamnă că există o mulțime de greșeli care se întâmplă frecvent prea mulți vânzători Amazon nu sunt încă conștienți de. De aceea, de mai jos, voi clarifica acel mister în jurul optimizării motorului de căutare A9 și vă va arăta cele mai frecvente capcane, în conformitate cu greșelile recurente făcute de prea mulți antreprenori online care își vând produsele pe piața cu adevărat aglomerată - best chapter 7 lawyer. Deci, hai să intrăm! Amazon's A9 Search Engine Optimization

Greseala One: Termeni de căutare backend

Lucrul este că prea mulți vânzători pe Amazon cred că secțiunea de backend a listei de produse care conține restul cuvintelor cheie principale țintă (care, de fapt, nu și-au găsit locul în titlul produsului sau în secțiunea de descriere) sunt câmpurile cele mai puțin importante pentru A9 Search Engine Optimization. Și toți sunt foarte răi. Deci, dacă doriți să utilizați optimizarea cuvintelor cheie pentru înregistrarea produselor dvs., aici este modul potrivit de optimizare a paginii dvs. de produs (în ordinea descrescătoare a importanței):

1) Titlul produsului;

2) Lista punctelor bullet;

3) Termeni de căutare backend;

4) Descrierea produsului.

Asta este!

Vreau să spun aici că printre cele mai frecvente greșeli cu A9 Search Engine Optimization este o situație destul de comună atunci când vânzătorul pune partea de leu a principalelor țintă - doar într-un singur loc, în loc să distingem totul în cinci rânduri. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să dați toate cele 250 de caractere unui singur câmp, indiferent de importanța pe care o acordați acestuia.

De aceea, concentrarea pe o singură linie înseamnă pur și simplu că probabil pierdeți o parte din 80% din oportunitățile de cuvinte cheie rămase.

Potrivit lui Amazon, nu este nevoie să copiați nici o parte din conținutul dvs., care se găsește deja în orice alt atribut al listei dvs. de produse. Aceasta înseamnă că orice utilizare dublă pentru cuvintele dvs. cheie principale țintă - nu este altceva decât să risipiți acel spațiu prețios. La urma urmelor, manipularea optimizării listei de produse într-o manieră mai precisă și mai înțeleaptă va lăsa ușa deschisă pentru a obține un număr mai mare sau cuvinte cheie indexate și clasificate pentru a beneficia de. Puneți pur și simplu, tot ce aveți nevoie aici este să menționați fiecare cuvânt cheie cheie doar o singură dată (care va fi suficient, sigur) și să treceți în mod liber la umplerea următoarelor secțiuni ale paginii dvs. de produs care necesită optimizare pentru restul termenilor de căutare precis direcționați.

December 22, 2017