Back to Question Center
0

BeautifulSoup pentru a apuca conținutul paginii web în cinci minute - Semalt Expert

1 answers:

Beautiful Soup este pachetul Python folosit pentru parsarea documentelor XML și HTML. Creează parse pentru pagini web și este disponibil pentru Python 2 și Python 3. Dacă aveți un site care nu poate fi răsturnat în mod corespunzător, puteți utiliza diferite cadre BeautifulSoup - spyrakia sto peo stri. Datele extrase vor fi complete, ușor de citit și scalabile, conținând o mulțime de cuvinte cheie cu coadă scurtă și coadă lungă.

La fel ca BeautifulSoup, lxml poate fi integrat cu un html. parser modul convenabil. Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale acestui limbaj de programare este faptul că oferă protecție spam și rezultate mai bune pentru date în timp real. Ambele lxml și BeautifulSoup sunt ușor de învățat și oferă trei funcții majore: formatarea, parsarea și conversia copacilor. În acest tutorial, vă vom învăța cum să utilizați BeautifulSoup pentru a apuca textul diferitelor pagini Web.

Instalare

Primul pas este să instalați BeautifulSoup 4 folosind pip. Acest pachet funcționează atât pe Python 2 cât și pe 3. BeautifulSoup este ambalat în cod Python 2; și când îl folosim cu Python 3, acesta va fi actualizat automat la cea mai recentă versiune, dar codul nu va fi actualizat decât dacă vom instala pachetul complet Python.

Instalarea unui parser

Puteți instala un parser adecvat, cum ar fi html5lib, lxml și html. parser. Dacă ați instalat pip, va trebui să importați din bs4. Dacă descărcați sursa, va trebui să importați dintr-o bibliotecă Python. Rețineți că parserul lxml vine în două versiuni diferite: parser XML și parser HTML. Parserul HTML nu funcționează corect cu versiunile vechi ale Python; astfel încât puteți instala parserul XML dacă parserul HTML nu mai răspunde sau nu se instalează corect. Parserul lxml este relativ rapid și fiabil și oferă rezultate precise.

Utilizați BeautifulSoup pentru a accesa comentarii

Cu BeautifulSoup, puteți obține acces la comentariile paginii web dorite. Comentariile sunt de obicei stocate în secțiunea Obiect Comentariu și sunt utilizate pentru a reprezenta corect conținutul unei pagini web.

Titluri, link-uri și titluri

Puteți extrage cu ușurință titlurile de pagină, link-urile și titlurile cu BeautifulSoup. Trebuie doar să obțineți marcajul paginii cu un anumit cod. Odată ce marcajul este obținut, puteți șterge datele de la rubrici și subtitluri.

Navigați DOM

Putem naviga prin arborii DOM folosind BeautifulSoup. Etichetarea cu tag-uri ne va ajuta să extragem date în scopuri SEO.

Concluzie:

Odată ce etapele descrise mai sus sunt completate, veți putea să luați textul de pagină web convenabil. Întregul proces nu va dura mai mult de cinci minute și promite rezultate de calitate. Dacă doriți să extrageți date din documente HTML sau fișiere PDF, atunci nici BeautifulSoup, nici Python nu vă vor ajuta. În astfel de circumstanțe, ar trebui să încercați un racleta HTML și să analizați cu ușurință documentele dvs. web. Ar trebui să profitați din plin de caracteristicile lui BeautifulSoup pentru a răsturna datele în scopuri SEO. Chiar dacă preferăm parserii HTML ai lui lxml, putem totuși să profităm de sistemul de suport al companiei BeautifulSoup și să obținem rezultate de calitate într-o chestiune de minute.

December 22, 2017