Back to Question Center
0

Cum să utilizați Amazon Marketing Services pentru a vă dubla profitul?

1 answers:

Dacă vindeți produsele dvs. pe Amazon, obiectivul dvs. principal este probabil să vă prezentați lucrurile în fața celor mai mulți clienți potențiali și, în cele din urmă, să generați mai multe venituri. Întregul algoritm de clasificare Amazon este conceput pentru a oferi clienților cele mai exacte rezultate de căutare bazate pe preferințele și istoricul căutărilor - cheap plumbing services. Deci, tot ce aveți nevoie este să urmați liniile directoare Amazon pentru a vă arăta produsele în fața publicului țintă.

Indiferent de strategiile dvs. actuale, nu doare niciodată să ia în considerare opțiunile dvs.Din fericire, Amazon oferă comercianților diverse servicii care pot simplifica procesele lor de vânzări și, ulterior, pot aduce mai multe venituri companiei Amazon. Programul Amazon Marketing Services este alegerea perfectă pentru vânzătorii Amazon care caută ocaziile de a-și spori vânzările și de a spori veniturile globale ale afacerilor.

Cu toate acestea, se ridică întrebarea dacă trebuie să încercați noile servicii de marketing sau să continuați să utilizați metodele dvs. dovedite. Dar dacă noile tactici de marketing vor apărea chiar mai bine? Deci, cred că merită să încercați serviciile de marketing Amazon să rămână pe TOP jocul de comerț electronic Amazon. Deci, să discutăm argumentele pro și contra AMS pentru a înțelege dacă merită investiții sau nu. Amazon Marketing Services (AMS) este o platformă de publicitate pe bază de plată, pe care vânzătorii pot să le obțină în fața publicului vizat pe baza termenilor de căutare, a produselor, a preferințelor și a istoricului de cumpărături.

Programul Amazon Marketing Services oferă următoarele oportunități pentru companii:

  • Pagini Amazon;
  • Anunțuri afișate pe produse;
  • Anunțuri anterioare de căutare;
  • Anunturi sponsorizate.

La început, programul AMS era disponibil numai pentru vânzătorii Amazon. Cu toate acestea, regulile au fost modificate, iar în prezent este disponibilă și pentru publicarea directă a titularilor de cont și a reprezentanților vânzătorilor. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că comercianții interesați de Amazon Marketing Services ar trebui să fie participanții la platforma Amazon Vendor Central. Aceste servicii de publicitate au fost create pentru a oferi campanii direcționate și bazate pe cuvinte cheie pentru vânzătorii Amazon. Amazon folosește o bază de date imensă pentru a se potrivi cu cumpărătorii cu anunțurile despre care crede că cumpărătorul va rezona. Amazon colectează datele din experiența anterioară a cumpărătorului cu Amazon și urmărește modul în care cumpărătorii caută ceva pe o platformă. Prin urmare, luând în considerare toate aceste aspecte, puteți obține anunțurile dvs. în fața clienților dvs. potențiali care sunt interesați de produsele ca dvs.

Puteți gestiona campania publicitară prin intermediul interfeței utilizator Amazon Marketing Services. Această interfață vă permite să urmăriți veniturile și costul pe clic, astfel încât să puteți evalua cu ușurință rentabilitatea investițiilor. În plus, puteți urmări costul publicitar al vânzării și puteți verifica dacă campania dvs. publicitară este profitabilă sau nu.

Cu toate acestea, acest program Amazon are și dezavantajele sale. Interfața AMS nu este ușor de utilizat. Nici măcar nu puteți șterge anunțurile terminate. În plus, actualizările la raportare funcționează de obicei foarte lent.

December 22, 2017