Back to Question Center
0

Cel mai bun Web Extractor de date în conformitate cu Semalt Expert

1 answers:

De când internetul a început să crească în ceea ce privește calitatea și dimensiunea, au început să caute extractori de date adecvați. Import. io și Octoparse au fost în jur de ceva timp. Ambele instrumente au pretins că au răsturnat până acum peste șapte milioane de pagini web. Din păcate, ele nu sunt potrivite atât pentru programatori, cât și pentru cei care nu sunt programatori și necesită anumite abilități de codificare. Astfel, persoanele care desfășoară activități independente și non-coderii continuă să caute alternative adecvate. ParseHub și Kimono Labs ar putea fi alegerea dvs. dacă nu ați învățat niciun limbaj de programare, cum ar fi Python, C ++ și Ruby.

1. ParseHub:

Când vine vorba de organizarea și definirea aspectului și a formei site-ului dvs., programul ParseHub este potrivit pentru dvs.Dispune de diferite extensii Firefox și poate controla mai multe elemente de pe site-ul dvs. în numele dvs.Acest program divide un site web în diferite secțiuni, extrage toate paginile sale, salvează fișierele și salvează întregul site web de pe computer pentru utilizare offline.

Odată ce ați selectat site-ul sau blogul pe care doriți să-l extrageți, următorul pas este să lăsați ParseHub să-și desfășoare activitatea.

Avantajele acestui instrument:

  • Opțiunea de răzbunare este destul de puternică și utilă. Ne permite să accesăm și să controlam modul în care vor fi extrase datele.
  • Setul său de instrumente a fost conceput pentru a gestiona o gamă dinamică de site-uri și bloguri.
  • Vă poate aranja datele în ordine alfabetică, fără a fi nevoie să descărcați manual fiecare fișier.
  • API este destul de robust și tinde să returneze rezultatele cu întârzieri, mai degrabă decât să nu reușească.

2. Kimono Labs:

La fel ca ParseHub, Kimono este un program cuprinzător de extracție web . Cu toate acestea, este nevoie de o abordare cu totul nouă pentru a ascunde datele complexe din spatele fișierelor simple și pentru aranjarea paginilor pe baza performanțelor și structurii acestora. Ce trebuie să faceți este să selectați site-ul care urmează să fie extras, să-i dați un nume temporar și să-l faceți pe Kimono să-și facă treaba.

Beneficii ale acestui serviciu:

  • Este un instrument simplu de utilizat care poate fi integrat cu orice browser sau sistem de operare.
  • Dispune de un plugin special pentru Chrome, iar rezultatele sale pot fi văzute sau descărcate în modelul în timp real.
  • Acest program permite descărcarea rapidă a datelor exacte.
  • Există diverse documente interactive și statice pentru a sprijini utilizatorii noi.
  • Se poate ocupa cu ușurință atât de site-uri web mici și mari.

Concluzie

Este destul de greu de spus care instrument este mai bun. Cu toate acestea, în conformitate cu feedback-urile și recenziile utilizatorilor, ParseHub este mai preferat decât Kimono. Cu toate acestea, nu înseamnă că Kimono nu reușește să vină în așteptare. De fapt, ambele instrumente de extracție web oferă un echilibru decent între utilitate și putere Source .

December 22, 2017