Back to Question Center
0

Top Opt Avantaje de Utilizare GitHub - Semalt Expert

1 answers:

Dacă sunteți un dezvoltator de software sau un programator, atunci trebuie să fi auzit despre GitHub. Acest serviciu de găzduire are caracteristici extraordinare, cum ar fi instrumente pentru gestionarea sarcinilor și o interfață grafică bazată pe web.

găzduiește proiectele codului sursă în mai multe limbi de programare și ține evidența modificărilor aduse iterațiilor. De asemenea, dispune de caracteristici de colaborare, cum ar fi wiki și urmărirea de erori. Principalele avantaje ale utilizării GitHub sunt discutate mai jos.

1. Planuri diferite disponibile:

GitHub oferă atât planuri de bază, cât și planuri avansate și este adecvată pentru utilizare de către profesioniști și neprofesioniști. Puteți alege un plan pe baza cerințelor dvs. și găzduiți convenabil diferite proiecte de software open source. GitHub susține că are peste 15 milioane de utilizatori activi din întreaga lume și peste 55 de milioane de depozite, făcându-l una dintre cele mai mari platforme vreodată.

2. Documentație:

Cu GitHub, puteți întreprinde diferite proiecte open source, cum ar fi documentația aprofundată și obțineți feedback de la experți. Acest program vă ușurează analizarea calității conținutului răzuit.

3. Arată-ți munca:

Vrei să-ți prezinți munca și să atrageți mai mulți clienți? GitHub este cel mai fiabil și mai bun instrument în acest sens; cu aceasta, dezvoltatorii își pot prezenta munca și pot angaja din ce în ce mai mulți recrutor sau clienți din toate părțile lumii.

4. Creează-ți ușor contul:

Dacă vrei să beneficiezi de GitHub, ar trebui să creezi un cont. Cu toate acestea, depozitele publice pot fi descărcate și navigate fără un cont. În calitate de utilizator înregistrat, veți putea să gestionați, să discutați și să creați diferite depozite, să trimiteți contribuțiile și să revizuiți modificările codului.

5. Funcțiile de rețele sociale:

GitHub oferă funcții de rețea socială de mari dimensiuni, cum ar fi wiki, adepți, plăceri, acțiuni, comentarii și fluxuri. Graficul grafic special pentru rețeaua socială vă ajută să vă afișați munca și să vă mențineți la curent cu subiectele de trend.

6. Markdown:

Markdown ne permite să folosim un editor de text simplu pentru a edita sau scrie alte documente. Spre deosebire de alte instrumente obișnuite, acesta nu numai că formulează conținutul într-o formă organizată, dar, de asemenea, îl salvează în propria bază de date pentru utilizări offline.

7. Urmăriți modificările în diferite versiuni:

Atunci când diferite persoane colaborează cu proiectul, este posibil să nu fie ușor să urmăriți totul. Dar, cu GitHub, puteți urmări modificările și să păstrați înregistrări ale revizuirilor. Acest software funcționează exact ca Google Drive și Microsoft Word; cu GitHub, puteți accesa diferite versiuni ale unui fișier și nu trebuie să învățați limbi de programare avansate deloc.

8. Compatibil cu diferite platforme:

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale GitHub este că este compatibilă cu Google Cloud și Amazon. De asemenea, acest software evidențiază sintaxa în peste 150 de limbi de programare și vă simplifică munca Source .

December 22, 2017