Back to Question Center
0

Semalt: Web Data Extractor - o aplicație perfectă pentru marketerii digitali

1 answers:

Marketingul digital comercializează, în principal, mărcile, produsele sau serviciile lor prin intermediul rețelelor sociale, alte platforme. Ei folosesc tehnologii digitale, cum ar fi reclamele, marketingul prin e-mail și marketingul telefonic pentru a întâlni clienți noi din întreaga lume. Un comerciant digital își îndeplinește, în principal, sarcinile online și efectuează zilnic mai multe proiecte de dezmembrare a datelor . Web Data Extractor ajută marketerii digitali să promoveze și să comercializeze brandurile lor. În plus, acest instrument ajută la generarea mai multor clienți pe internet.

Perfect pentru oameni de afaceri:

Marketingul digital și răzuirea web au schimbat modul în care întreprinderile și mărcile își promovează produsele și serviciile. Cu Web Data Extractor, nu puteți viza numai un număr mare de clienți, ci includeți și planuri și strategii avansate de marketing. Puteți răsturna cât mai multe pagini web într-o oră după cum doriți și, astfel, să vă dezvoltați afacerea.

Este sigur să menționăm că Web Data Extractor este un serviciu ușor de utilizat. Vă ajută să vă îmbunătățiți tehnicile de marketing digital, cum ar fi SEO, SEM, marketingul conținutului, automatizarea conținutului, marketingul influenței, marketingul bazat pe date și publicitatea grafică. Web Data Extractor a pretins că a răsturnat milioane de pagini web până acum, iar analiștii de date folosesc în principal acest instrument pentru a extrage informații din site-uri dinamice și de comerț electronic. Puteți scutiva întregul sau parțial site-ul web cu acest serviciu și puteți îndeplini sarcinile de marketing digital într-un mod mai bun.

Cu Web Data Extractor, puteți scuza cu ușurință site-urile de rețele sociale precum YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+. Puteți, de asemenea, să ștergeți datele de pe forumuri de discuții, să revizuiți site-uri web și știri precum BBC și CNN. Cu instrumentele obișnuite de decopertare a datelor, este posibil să nu puteți extrage date de la CNN și BBC; dar Web Data Extractor efectuează mai multe sarcini și poate colecta, organiza și extrage informații de pe aceste site-uri în funcție de cerințele dumneavoastră.

Versiuni multiple:

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale Web Data Extractor este că este disponibilă în mai multe versiuni: Elite Version, Free Version și Professional Version. Versiunea sa gratuită este potrivită pentru freelanceri, companii mici și non-programatori. Versiunile de elită și profesionale sunt bune pentru întreprinderi, comercianți digitali și programatori. Cu Web Data Extractor, puteți prelua informații și puteți trata descrierile și imaginile produsului convenabil.

Spre deosebire de racletele de date obișnuite și de crawlerele web, Web Data Extractor nu necesită întreținere. De asemenea, nu trebuie să aveți abilități avansate de codificare pentru a utiliza acest instrument. Dacă nu ați învățat Python, C ++, BeautifulSoup și Ruby, puteți beneficia în continuare de Web Data Extractor și vă puteți bucura de funcțiile de bază și avansate. Acest instrument nu numai că va șterge datele pentru dvs., ci va organiza și el pe baza cuvintelor cheie cu coadă scurtă și lungă. În plus, publică automat conținutul dvs. web și remediază toate erorile minore ale datelor dvs., economisind timp și energie.

Validarea adreselor și protecția împotriva spamului:

Web Data Extractor validează adresele de e-mail pentru dvs., oferindu-vă o listă completă a clienților într-o formă organizată. În plus, acest serviciu protejează împotriva spamului și împiedică hackerii și spam-ul să acceseze conținutul dvs. web Source .

December 22, 2017