Back to Question Center
0

Platformă de extragere a platformei de extracție: Ediția de bază - Expert Semalt

1 answers:

Screen scraper este un instrument foarte eficient atat pentru utilizatorii de web și firmele care doresc să descarce o mare parte a informațiilor online, cum ar fi conținut și imagini, de pe diverse site-uri web. Unul dintre cele mai bune instrumente de extragere a conținutului este software-ul de ștergător . Din 2002, se ocupă de clienți dintr-o gamă largă de industrii, cum ar fi magazine electronice, companii medicale și auto și multe altele. De fapt, funcționează ca o bază de date, care oferă utilizatorilor opțiunea de a mina automat datele de la sute de surse online de pe web.

Extract de date de pe site-uri

Screen-scraper poate manipula aproape orice site de pe web. Echipa profesionistă a ecranului-răzuitor poate ajuta căutatorii web să obțină rezultatele de care au nevoie. Clienții trebuie să le spună câteva informații despre conținutul pe care doresc să-l extragă și despre formatul de date pe care ar dori să-l primească. Screen-scraper poate fi invocată din limbi de programare externe, cum ar fi Java, PHP și multe altele.

De ce folosiți screper-scraper

Este un software de renume și multe companii mari ale lumii au încredere în ea pentru a obține informațiile de care au nevoie într-un mod rapid, simplu și de succes în doar câteva secunde. Screen-scraper poate genera date pentru clienții săi zilnic și poate gestiona aproape orice tip de site web din industrie. Mai precis, clienții își pot trimite întrebările și pot obține rezultatele necesare în cel mai scurt timp.

Avantajele folosirii racletei ecran pentru companii

Unul dintre cele mai importante avantaje ale software-ului screper raster este viteza. Poate colecta toate datele pentru clienți în câteva secunde. De fapt, screper-scraper oferă o opțiune excelentă pentru orice companie care are nevoie pentru a obține rezultate rapid. De exemplu, dacă clienții doresc să achiziționeze prețuri pentru anumite produse care sunt împrăștiate pe web, aceștia pot face uz de acest program software uimitor. Mai mult decât atât, ecranul de răzuire poate fi folosit pentru a transfera anumite date de la un sistem la altul, sau poate, de asemenea, lega sistemele împreună. Screen-scraper acceptă o serie de formate pentru exportul de date minate, cum ar fi XML, HTML, CSV, Access și multe altele. În plus, toate datele sunt exportate automat la anumite formate care sunt predefinite de clienți odată ce o extragere de date a fost finalizată.

Concluzie

Este o mare platformă software care poate fi implementată aproape oriunde. De asemenea, multe licențe de software sunt disponibile pentru cumpărarea din formularul Professional and Enterprise Edition. Oferă rezultate extraordinare extraordinare sutelor de utilizatori și corporații. Este un instrument gratuit pentru raclete de ecran care funcționează cu orice fel de extragere de date, precum și pagini dinamice. Utilizatorii pot descărca programul rapid și ușor și încep să utilizeze acest instrument pentru a obține datele de care au nevoie Source .

December 22, 2017