Back to Question Center
0

Ce este Web Scraping? Top 10 biblioteci Python - Expert Semalt

1 answers:

Reciclarea pe Web este o modalitate eficientă de colectare a informațiilor de pe internet. Software-ul de recoltare web accesează World Wide Web folosind Hypertext Transfer Protocol, colectează date de la diferite site-uri și le transformă într-o formă ușor de citit și scalabilă. Bots joacă un rol semnificativ în colectarea și extragerea datelor. Ele ajută la salvarea conținutului răzuit într-o bază de date centralizată pentru utilizări offline.

Paginile Web sunt construite folosind diferite limbi de programare, cum ar fi HTML și XHTML. De aceea, companiile au dezvoltat diverse sisteme de răzuire web și se bazează pe analiza DOM, viziunea pe calculator și prelucrarea limbajului natural pentru a simula comportamentul uman. Scrapingul de date este considerat o tehnică ad-hoc și inelegantă, dar este utilă pentru întreprinderi, programatori, non-coderi, webmasteri, jurnaliști, comercianți digitali și scriitori independenți.

A răzuitorul web este un API care ajută la extragerea informațiilor din diferite site-uri. Companiile precum Google și Amazon oferă diferite servicii și instrumente de răzuire web. Cele mai recente forme de răzuire pe web sunt fluxurile de date, fluxurile RSS, feedurile Twitter și feedurile ATOM. JSON și CSV sunt utilizate ca un mecanism de stocare a transportului între serverele web și client. Octoparse, Import. io, Kimono Labs și ParseHub sunt cele mai renumite unelte de răzuire web . Ele vin atât în ​​versiuni gratuite, cât și în plătite și pot realiza o serie de sarcini pentru dvs.După ce au fost descărcate și instalate, aceste instrumente pot șterge sute de pagini web într-o oră.

Top 10 biblioteci Python pentru recuperare web:

Python este o limbaj de programare la nivel înalt. Dispune de un sistem dinamic și de gestionare automată a memoriei. Python acceptă diferite paradigme de programare, cum ar fi orientate pe obiecte, funcționale, procedurale și imperative. Are un număr mare de biblioteci standard, dar cele mai renumite biblioteci Python sunt descrise mai jos.

1. Solicitări

Solicitările sunt o bibliotecă Python HTTP care se concentrează asupra interacțiunii diferitelor site-uri web. Acesta poate gestiona modulele cookie, poate urmări sesiunile logate și poate ocupa site-urile care sunt în jos sau au nevoie de mult timp pentru a răspunde. Acesta este licențiat prin licența Apache2, iar scopul Cererilor este de a trimite cereri HTTP într-un mod prietenos și cuprinzător.

2. Scrapy

Scrapy este un program de răzuire web care ajută la extragerea informațiilor utile de la diferite site-uri web.

3. SQLAlchemy

SQLAlchemy este o bibliotecă de baze de date utilă pentru programatori și dezvoltatori web.

4. BeautifulSoup

Această bibliotecă de parsing HTML și XML este utilă pentru freelancer și webmasteri.

5. Lxml

Este un instrument de lucru cu documente XML și HTML. Ajută la evaluarea selectorilor XPath și CSS și găsirea elementelor potrivite pe net.

6. Pygame

Această bibliotecă Python ajută la realizarea sarcinilor de dezvoltare a jocurilor 2D.

7. Pyglet

Este un motor puternic de animație 3D și joc de creare a jocului, care este renumit pentru interfața sa prietenoasă.

8. Nltk (Natural Language Toolkit)

Ajută la manipularea diferitelor șiruri de caractere și poate efectua mai multe sarcini simultan.

9. Nasul

Nasul este un cadru de testare pentru Python folosit de sute de programatori din întreaga lume.

10. SymPy

Cu SymPy, puteți efectua mai multe sarcini și puteți evalua calitatea conținutului dvs. web Source .

December 22, 2017