Back to Question Center
0

Semalt Expert definește un instrument util pentru scraping

1 answers:

Website eXtractor este conceput pentru a descărca întregul site web pentru utilizare offline. Este unul dintre instrumentele cele mai benefice și mai puternice. Trebuie doar să inserați adresa URL pe care doriți să o descărcați, iar eXtractorul web va efectua imediat funcția sa, oferindu-vă rezultate corecte și dorite.

Potrivit pentru cercetători, marketeri și jurnaliști:

Site-ul eXtractor este nu numai bun pentru studenți, oameni de afaceri, directori de marketing, dar și ideal pentru jurnaliști, cercetători și analiști de capital. Există momente când aveți nevoie de acces la un site web în timp ce sunteți offline sau doriți să vă copiați fișierele importante, dar compania dvs. de găzduire nu oferă această opțiune. Cu ajutorul eXtractorului de pe site-ul Web, este ușor să copiați fișierele de rezervă atunci când întregul conținut este descărcat instantaneu pe hard disk. Cercetătorii pot descărca lucrări de cercetare, cărți electronice și alte date de pe Internet. În mod similar, comercianții digitali și jurnaliștii pot descărca date pentru a-și mări afacerile.

Accesați conținutul Web cu ușurință:

Cu eXtractor de pe site-ul Web, puteți accesa cu ușurință conținutul web și puteți îndeplini anumite sarcini. Unele site-uri web și bloguri nu rămân online pentru totdeauna; dacă doriți să accesați datele lor, este posibil să fie necesar să faceți copii de siguranță ale fișierelor sau să utilizați extractorul de site web. Copierea de siguranță a fișierelor poate dura mult timp și energie. În schimb, site-ul eXtractor vă va ușura munca și vă va permite să accesați întregul site offline. Aceasta înseamnă că puteți accesa conținutul anumitor site-uri oricând, oriunde.

Compatibil cu tabletele, smartphone-urile și dispozitivele computerizate:

Una dintre caracteristicile principale ale site-ului eXtractor este că este compatibilă cu aproape toate dispozitivele, cum ar fi smartphone-urile, dispozitivele computerizate și tabletele. De fapt, acest instrument vă permite să salvați orice site pe telefonul dvs. mobil astfel încât acesta să poată fi vizualizat offline. Ceea ce face ca site-ul eXtractor să fie diferit de alte aplicații similare este că salvează întreaga pagină web pe dispozitiv. Aceasta înseamnă că puteți descărca fără probleme text, imagini, fișiere audio și video.

Mutați conținutul într-un dispozitiv detașabil:

Cu eXtractor de pe site-ul web, puteți descărca nu numai întregul site, dar și mutați conținutul acestuia pe un dispozitiv amovibil, cum ar fi floppy disk și CD-ROM. Acest instrument poate descărca până la 100 de fișiere în sistemul dvs. de computer într-o chestiune de minute. Aceasta declanșează paginile care trebuie salvate pe dispozitiv, iar întregul proces durează câteva secunde.

Schimbarea link-urilor HTML:

Cu eXtractor de pe site-ul web, puteți transforma legăturile HTML în nume dorite și vă poate dezvolta afacerea. De asemenea, puteți să editați un link HTML sau să efectuați alte modificări cu acest serviciu complet. Odată ce un site este descărcat, acesta va fi fie stocat local pe hard disk, fie în memoria mobilă. Puteți să salvați, de asemenea, părți din acesta în baza de date a site-ului Web Extracator pe baza cerințelor dvs.Putem trece prin paginile salvate la viteza fulgerului.

Website eXtractor vine cu o interfață ușor de utilizat și este compatibil cu aproape toate sistemele de operare și browserele web. Acest instrument vine atât în ​​versiuni gratuite cât și plătite și asigură rezultate excelente și de calitate Source .

December 22, 2017