Back to Question Center
0

Cum se clasifică pe Amazon pentru cele mai relevante cuvinte cheie relevante?

1 answers:

Dacă doriți să știți cum să clasați pe Amazon pentru cele mai relevante cuvinte cheie relevante - sunteți deja la locul potrivit. Știați că prima pagină a rezultatelor căutării pe Amazon primește peste 60% din traficul total de căutare provenit de la cumpărătorii vii care caută articolele de vânzare acolo? Deci, înseamnă că, cu cât sunteți mai aproape de căutarea produselor de la Amazon pentru cuvintele dvs. cheie relevante și fraze de căutare cu coada lungă - cu atât mai multe vânzări potențiale pe care veți beneficia probabil de. Dar cum să clasați pe Amazon pentru cuvinte cheie relevante de top, mai ales dacă sunteți încă un vânzător de novice doar luând primii pași inițiali în această piață cu adevărat aglomerată? Răspunsul scurt este - înțelegerea cuvintelor cheie și a principalelor lor particularități văzute din punctul de vedere al algoritmului de clasificare A9 de căutare. Deci, mai jos vă voi arăta cum să faceți un rang pe Amazon - oferind un scurt ghid cu privire la principalele cuvinte cheie țintă și modul corect de a le identifica acolo.

Cum să clasificați pe Amazon Topul cuvintelor cheie relevante

Înainte de orice altceva,. Amintiți-vă, aceasta face baza pentru potențialul tău de clasare pe Amazon. Iată câteva termeni de bază și definiții pentru a înțelege cum să clasați pe Amazon pentru cuvintele cheie principale țintă. Asigurați-vă că le-ați luat pe toate:

  • Cuvinte cheie - Cuvintele cheie Amazon, din punctul de vedere al SEO și comerțul electronic de comerț modern, ar fi " proprietățile principale ale elementului de vânzare sau relațiile sale generale cu categoria de produse. Cuvintele cheie relevante reprezintă o parte foarte importantă a optimizării listei de produse în căutarea de produse Amazon.
  • Cuvinte Cheie pe termen lung - reprezintă o anumită combinație de expresii sau cuvinte cheie pe care cumpărătorii vii mai pot lua pentru interogarea de căutare a produselor pe Amazon. Puneți pur și simplu, cuvintele cheie Amazon cu coadă lungă sunt combinații comune de cuvinte cheie utilizate pentru căutarea de produse cel mai frecvent. De fapt, în special acest tip de cuvinte cheie reprezintă aproximativ 70% din căutările de produse efectuate de cumpărătorii live.

De aceea este chiar mai important să identificați combinațiile potrivite de căutări lungi relevante pentru articolul dvs. de vânzare sau pentru categoria de produse. În acest fel, veți avea șanse mai mari de a fi prezentat unei audiențe mai largi de potențiali cumpărători care caută produsele oferite spre vânzare acolo. Printre altele, vă recomand să utilizați următoarele instrumente de cercetare de cuvinte cheie, adaptate în mod special pentru acea platformă de comerț electronic. - un instrument bun de pornire pentru a rula o cercetare rapida a cuvintelor cheie pe Amazon, asistata de o multitudine de sugestii valoroase de coada lunga, care sunt luate direct de la topul de succes vânzătorilor din nișă sau din categoria de produse.

  • Jungle Scout - este un ghișeu unic pentru fiecare antreprenor online care vinde pe Amazon. În afară de datele cu adevărat benefice ale cuvintelor cheie, Jungle Scout sa dovedit a fi extrem de util atunci când vine vorba de prospectarea unor oportunități de produse noi sau de nevoia de a obține o perspectivă competitivă valoroasă - atât asupra produselor potențial profitabile, combinațiile necesare pentru a se clasifica Source .
  • December 22, 2017