Back to Question Center
0

Semalt Expert împarte 10 instrumente de scraping web pentru programatori

1 answers:

Se utilizează aplicațiile sau uneltele în diferite scenarii, extragând date utile pentru webmasteri, cărturari, jurnaliști, programatori, dezvoltatori și bloggeri. Ele ajută la preluarea datelor de pe mai multe pagini web și sunt utilizate pe scară largă de către întreprinderi și firmele de cercetare de piață. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a scrape datele de la numere de telefon și e-mailuri de la diferite site-uri. Chiar dacă sunteți în cumpărături și doriți să urmăriți prețurile diferitelor produse, puteți utiliza aceste instrumente și aplicații pentru răzuire web.

1. Cloud Scrape sau Dexi.io

Cloud Scrape sau Dexi.io acceptă colectarea de date de pe diferite pagini web și nu trebuie să fie descărcate pe dispozitiv. Aceasta înseamnă că acest instrument poate fi accesat și utilizat online și are un editor cuprinzător bazat pe browser pentru a obține lucrurile pentru dvs. Datele extrase pot fi salvate în formatele CSV și JSON și pe Box.net și Google Drive.

2. Scrapinghub

Este o aplicație de răzuire pe bază de nori și de extracție a datelor. Acest lucru permite dezvoltatorilor și webmasterilor să preia date utile și informative în câteva secunde. Scrapinghub a fost folosit de diverși bloggeri și cercetători până acum. Are un rotator inteligent de proxy, oferind sprijin împotriva robilor răi și răzuind întregul site în decurs de o oră.

3. ParseHub

ParseHub este dezvoltat și conceput pentru a accesa în același timp paginile web single și multiple; este potrivit pentru sesiuni, redirecționări, AJAX, Javascript și cookie-uri. Această aplicație de ștergere web folosește o tehnologie unică de învățare a mașinilor pentru a recunoaște paginile web complicate și pentru a le răzui în formă lizibilă.

4. VisualScraper

Cea mai bună parte a VisualScraper este că exportă date în formate precum SQL, XML, CSV și JSON. Este una dintre cele mai tari și mai utile aplicații de decupare de date de pe internet și ajută la extragerea și preluarea informațiilor în timp real. Planul premium vă va costa 49 $ pe lună și vă permite să accesați mai mult de 100k pagini.

5. Importul..io

Este cel mai bine cunoscut pentru constructorul său online și formează diferite seturi de date pentru utilizatori. Import.io importează date din diferite pagini web și exportă fișiere CSV. Este cunoscut pentru tehnologia sa avansată și este capabil să preia milioane de pagini pe zi. Puteți descărca și activa import.io gratuit. Este compatibil cu Linux și Windows și sincronizează conturile online.

6. Webhose.io

Este una dintre cele mai bune aplicații de extragere a datelor. Acest instrument oferă acces ușor și direct la date structurate și în timp real și accesează cu crawlere o varietate de pagini web. Acesta vă poate obține rezultatele dorite în mai mult de 200 de limbi și salvează rezultatele în formate XML, RSS și JSON.

7. Spinn3r

Ne permite să preluăm întregul site web, bloguri, site-uri media sociale, ATOM sau feed-uri RSS. Salvează datele într-un format ușor de citit și scalabil, datorită API-ului său de focare pentru gestionarea mai multor forme de date cu protecție avansată spam . Ajută la eliminarea spamului și împiedică folosirea inadecvată a limbii, îmbunătățirea calității datelor și asigurarea siguranței.

8. Hubul OutWit

Este un add-on popular Firefox cu multe caracteristici și caracteristici de extragere a datelor. OutWit nu numai că extrage date, ci stochează și accesează cu crawlere conținutul dvs. într-un format adecvat și lizibil. Puteți șterge orice tip de pagină web fără a fi nevoie de coduri.

9. 80legs

Este încă o aplicație puternică și uimitoare de accesare a crawler-ului web și de ștergere a datelor. 80legs este un instrument flexibil care se configurează la cerințele dvs. și aduce foarte multe date instantaneu. Acest răzuitor web a răzuit peste 600.000 de domenii până acum și este folosit de giganți precum PayPal.

10. Scraper

Scraper este o extensie Chrome renumită și folositoare, cu proprietăți extinse de extracție a datelor și ușurează cercetarea online. Exportă datele răzuite în foi Google și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți. Puteți copia cu ușurință datele în clipboard-urile sale, iar Scraper-ul generează mici XPaths pe baza cerințelor dvs Source .

December 14, 2017