Back to Question Center
0

Semalt Expert descrie 10 moduri de a implementa instrumente de razuire Web

1 answers:

Reciclarea pe Web se face în mai multe feluri, metode pentru a îndeplini o anumită sarcină. Este un domeniu avansat cu evoluții active, inițiative ambițioase și descoperiri proeminente în domeniul inteligenței artificiale, al interacțiunii om-calculator și al procesării textului. Instrumentele de răzuire web prelucrează, descarcă și extrag datele selectate, oferindu-vă formate dorite. Diverse instrumente vă permit să colectați date de la sute la mii de adrese URL în câteva secunde. Iată câteva modalități de a utiliza instrumente de răzuire web.

1. Conținutul și următorii

Blogurile concurenților și profilurile mass-media sociale reprezintă un loc bun pentru a analiza conținutul. Poate că va deschide ușile pentru a utiliza tehnicile zgârie-nori și a construi fundamentul concurenților dvs. de afaceri. De asemenea, puteți vedea câte adepți au și câte persoane revizuiesc și îi plac paginile. Datele bine extrase vă pot ajuta să colectați informații despre competitorul dvs., oferindu-vă brandului mai mulți adepți pe social media și conducând în trafic mai mult pe site-ul dvs. Web.

2. Detectarea

Un răzuitor bun vă va ajuta, detecta, șterge și obține informații de la diferite pagini web. Putem să ne păstrăm cu degetul pe pulsul concurenților noștri și să ne imaginăm produsele, campaniile promoționale, postările blogurilor și strategiile de marketing. Cu ajutorul datelor bine detaliate, putem să ajustăm strategiile de marketing ale mărcii noastre, iar această schimbare va aduce beneficii în mod sigur afacerii noastre.

3. Recenzii

Poți să scrii informații utile de la Yelp, Google, Trustpilot, TripAdvisor, Zomato, le-au revizuit. Întoarceți-vă la site-urile de social media și căutați mărcile sau produsele pentru a obține date utile pentru a fi răzuite. Această informație răsturnată poate fi utilizată pentru a profita de slăbiciunile, plângerile și problemele concurentului.

4. Compararea prețurilor

Puteți scuta datele pentru compararea prețurilor și urmărirea. Este important să știți care sunt tarifele concurenților dvs. pentru un anumit produs și câte produse din aceeași serie sunt prezente pe site-urile lor. Compararea prețurilor este importantă pentru comercianții cu amănuntul online, iar datele răzuite sunt singura modalitate de a compara prețurile într-un mod mai bun. De exemplu, lanțurile magazinelor de produse alimentare (Sainsbury, Waitrose și Tesco) utilizează răzuirea web ca parte integrantă a strategiilor lor de stabilire a prețurilor..Ele scot în fiecare zi obiecte multiple și utilizează aceste informații pentru a compara prețurile diferitelor produse.

5. Optimizarea motorului de căutare

Traficul care vine pe un site ajunge prin diferite canale, cum ar fi traficul plătit, traficul media social, e-mailurile, trimiterile și altele. Pentru mulți dintre noi, este o căutare organică care servește felii mari de plăcintă. Dar pentru alții, acest trafic nu înseamnă nimic și se concentrează pe optimizarea motorului de căutare mai mult decât orice altă strategie.

6. Cercetarea pieței

Toți oamenii de afaceri știu că cercetarea de piață este o parte esențială a afacerii. Va trebui să verificați oportunitățile, tendințele și amenințările prin cercetarea pieței. Odată ce datele sunt eliminate din site-urile concurenților, toate informațiile sunt obținute cu ușurință și puteți obține o idee despre cum să vă dezvoltați afacerea printr-o cercetare de piață adecvată. Scraperii web pot extrage datele necesare de la firmele de cercetare de piață, furnizorii de servicii analitice, directoarele online, site-urile de știri și blogurile industriei. Puteți profita de aceste date și puteți extinde rețeaua la nivel mondial.

7. Vânătoarea de locuri de muncă și recrutarea

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, ar trebui să eliminați zeci de mese de locuri de muncă, site-uri de social media și forumuri. De asemenea, puteți obține informații utile din site-urile buletinelor digitale și din listele clasificate. Și dacă sunteți în căutarea unor candidați potriviți pentru organizația dvs., puteți să vă întoarceți la datele răzuite și să filtrați rezultatele pe baza cerințelor dvs. În orice fel, instrumentele de răzuire pe web vă vor oferi informații utile despre ceea ce se întâmplă pe piața muncii, cum să angajați candidații potriviți și cum să aterizați un loc de muncă visător.

8. Produse și servicii

Noi toți cumpărăm produse și servicii pe Internet. În calitate de client, putem copia și agrega directoarele pentru a obține date utile. De asemenea, putem compara prețurile și recenziile pentru a afla care produse și servicii sunt cele mai potrivite. De exemplu, puteți compila lista de vehicule uzate care corespund cerințelor dvs. dintr-o varietate de site-uri. Alternativ, puteți verifica recenziile diferitelor smartphone-uri pentru a avea o idee despre marca care domină pe ceilalți. Unele dintre cele mai inteligente opțiuni sunt iPhone, Windows Mobile și BlackBerry.

9. Planificarea financiară

Cu ajutorul instrumentelor de răzuire a paginilor web, puteți șterge datele de pe site-urile bursiere, site-urile de proprietăți și puteți verifica recenziile diferitelor portaluri pentru câștiguri financiare. Vă va facilita colectarea detaliilor de care aveți nevoie pentru a vă informa cu privire la tendințele actuale de marketing.

10. În căutarea de a cumpăra sau de a închiria

Pentru o idee mai bună de răzuire web, ar trebui să ia în considerare agențiile imobiliare. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra sau de a închiria ceva, cu siguranță aveți nevoie pentru a răsturna date și au o idee despre ce tip de proprietate va place cel mai mult. Ca vânător de case, puteți crea seturi de date bine organizate de la diferiți agenți, listări, site-uri de agregare Source .

December 14, 2017