Back to Question Center
0

Care este cea mai bună abordare a SEO pentru listarea mea Amazon?

1 answers:

Când vine vorba de rularea SEO pentru listarea Amazon, principala provocare cu care se confruntă frecvent aproape fiecare antreprenor online care vinde acolo este algoritmul său de căutare A9 în continuă evoluție. Deci, cum să se adapteze la această realitate în continuă schimbare și să supraviețuiască sub o astfel de concurență severă de piață care guvernează Amazon? Vă recomandăm să urmați acest ghid simplu, pas cu pas, deoarece cred că este cel mai ușor și încă mai performant mod de a gestiona SEO pentru orice listă de produse Amazon. În cele din urmă, pentru a vedea ofertele dvs. de produse printre cele mai căutate și cele mai solicitate produse de acolo. Iată cum puteți reuși să faceți acest lucru cel mai bine posibil.

Începe cu cuvinte cheie de cercetare

SEO cuvinte cheie pentru Amazon optimizarea listei este menit să vă asigurați că ofertele dvs. sunt clasate bine pentru numărul maxim de combinații de cuvinte cheie utilizate de către cumpărătorii în căutare de produse de acolo. Și vă recomand să aveți o lovitură de start, cu lista dvs. principală de cuvinte cheie cu performanțe de top performante, care sunt de așteptat să conducă campania dvs. de SEO pentru listarea Amazon într-un termen mai lung. Printre altele, vă sugerăm să încercați unul din aceste instrumente de cercetare-cheie dovedite de utilizare. De asemenea, am testat propriul magazin de expediere online pentru comerțul electronic: Google Keyword Planner (utilizați înainte de orice altceva pentru a obține o imagine completă a cuvintelor cheie relevante, cumpărători nu numai pe Amazon, dar și pe alte site-uri de pe Web), Sellics (cea mai bună soluție pentru a avea un start bun cu brainstorming înainte de a vă forma în sfârșit lista principală de cuvinte cheie țintă recomandate), LSI Graph și Thesaurus alegeți să aveți toate sugestiile valoroase ale cuvintelor cheie cu sinonime pe care le-ați fi ratat pentru început), Moz (este un instrument bun pentru a cerceta cuvintele cheie și a descoperi toate oportunitățile ascunse folosite de cei mai apropiați rivali ai pieței dvs.).

Continuați cu Reduceri de ofertă

Poate părea un neimportant, dar aproape fiecare client caută reduceri și oferte de top. De aceea, luarea în considerare a reducerilor poate deveni o modalitate de a vă îmbunătăți SEO pentru listare Amazon cu o conversie mai mare, precum și o expunere mai largă în căutarea online și obținerea de clienți pozitivi mai pozitivi acolo. Deci, odată ce produsele dvs. sunt saturate cu succes cu cuvintele cheie potrivite și cu frazele de căutare performante, este timpul să luați în considerare oferirea unor produse la un preț redus, de exemplu prin intermediul iluminării / ofertelor cele mai bune, voucherelor, reducerilor temporare, chiar și o singură mică reducere..Și sunt sigur că aplicarea pentru o singură strategie de reducere se va întoarce întotdeauna, oferindu-vă oferta de produse în topul rezultatelor căutării Amazonului.

Asigurați-vă că ați dat satisfacție cumpărătorilor

Să ne confruntăm - Amazon va pune întotdeauna clientul și rata de satisfacție înainte de orice altceva. Deci, a face fiecare client fericit este o modalitate la fel de mare de a rula SEO pentru lista dvs. Amazon. În acest fel, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită următoarelor aspecte ale satisfacției clienților:

  • Urmăriți ratingurile dvs. de stele și continuați să monitorizați recenziile clienților pentru a le aborda pe cele negative în scurt timp.
  • Acordați o atenție suficientă calității produselor și serviciilor (rata de decontare a comenzilor) - ele sunt, de asemenea, factori foarte importanți în SEO pentru promovarea Amazon Listing.
  • Disponibilitatea adecvată a stocurilor este, de asemenea, o parte esențială a bunei tale experiențe de cumpărături oferită fiecărui vizitator pe Amazon. Doar asigurați-vă că vă păstrați disponibilitatea stocului pe calea ferată pentru a evita eventualele probleme de nedisponibilitate.
  • Rata de ieșire este prea greu de controlat, cel puțin direct. Dar, oricum, este o măsură foarte importantă care arată cât de mulți clienți părăsesc Amazon după ce văd înregistrările de produse. Gândește-te la minimizarea ratei de ieșire, deoarece vă poate îmbunătăți foarte mult pozițiile de rang în propriul său mod Source .
December 13, 2017