Back to Question Center
0

Ce aveți nevoie să căutați într-un serviciu de consultanță Amazon?

1 answers:

Dacă sunteți în stadiul de determinare a ceea ce doriți să vânzare cu amănuntul și cum va fi rezonabil să faceți unele cercetări și analize pentru a determina ce aveți nevoie pentru a deveni un marketing prosper? Cu toate acestea, de regulă, nu este suficient să examinați câteva linii directoare și opiniile experților pentru a vă construi afacerea în mod corect. Veți avea nevoie de cineva cu experiență care să poată completa lacunele din cunoștințele dvs. și să vă stabilească calea cea bună. Cea mai bună opțiune pentru dvs. va fi să vă conectați cu expertul în consultanță Amazon. În acest post scurt, vom discuta despre cum să găsiți expertul profesional de consultanță Amazon și să începeți corect calea dvs. de comerț electronic.

Căutați serviciile de consultanță Amazon care includ optimizarea motorului de căutare

Primul lucru pe care ar trebui să îl căutați în serviciile de consultanță Amazon este SEO. Optimizarea generală este complet diferită de SEO Amazon, și trebuie să găsiți pe cineva care are o experiență în acest domeniu.

În general vorbind, Amazon este un motor de căutare precum Google, Bing și altele. Diferența este că utilizatorii Amazon caută doar produsele. Acesta este motivul pentru care acest motor de căutare este construit pe algoritmul de clasificare diferit, care este servit pentru a ajuta Amazon face doar oferte bune. De asemenea, puteți găsi produse Amazon prin căutarea pe Google. Ca regulă, aceste rezultate se bazează pe prima sau pe a doua poziție SERP. Cu toate acestea, cei mai mulți utilizatori consideră că este ușor și mai convenabil să mergeți direct la Amazon atunci când căutați produse ca aici, pot găsi toate detaliile necesare și pot compara prețurile. Când utilizatorii efectuează căutări pe Amazon printr-unul dintre întrebările pe care le clasificați, aveți nevoie ca produsele dvs. să apară în partea de sus. De aceea, ar trebui să căutați consultantul care înțelege particularitățile de bază ale clasamentului Amazonului și știe cum să vă adaptați lista produselor la algoritmul A9.

Asigurați-vă că consultantul dvs. respectă regulile de optimizare Amazon

Amazon are îndrumări cum vânzătorii ar trebui să își desfășoare afacerea pe această platformă. De aceea, trebuie să găsiți un expert care să fie la curent cu toate actualizările și noutățile recente ale Amazonului. Ar trebui să fie capabil să explice cum să reacționeze la aceste schimbări și ce să facă pentru a împiedica scăderea afacerii dvs. Mai mult decât atât, consultantul de vânzări Amazon ar trebui să știe despre toate regulile asociate vânzării pe Amazon și să-și construiască strategiile de marketing sau de optimizare care să le urmeze.

Un consultant vânzător cu experiență ar trebui să fie în măsură să explice diferența dintre programele furnizorilor centrale și vânzătorilor centrale

Un consultant Amazon bun trebuie să înțeleagă diferența dintre primul și furnizorii terță parte și puteți selecta programul potrivit pentru compania dvs. Amazon. Există două programe Amazon diferite Vendor Central și Centrul de vânzări. Ele oferă preferințe diferite în funcție de tipul afacerii pe care o aveți și de scopurile dvs. de afaceri. Acești negustori care încep să își dezvolte afacerea se pot simți frustrați în legătură cu această alegere. Sarcina principală a unui consultant este să arate diferența dintre programe și să prezică dacă programul selectat va satisface nevoile dvs. de afaceri sau nu Source .

December 13, 2017