Back to Question Center
0

Îmi puteți arăta câteva modalități inteligente de a finaliza optimizarea Amazonului și de a câștiga?

1 answers:

Să recunoaștem - fiecare comerciant activ care vinde pe Amazon este implicat într-o provocare cu adevărat dificilă. Și singura modalitate de a domina această piață aglomerată domină Buy Box și manipularea unei optimizări complete Amazon pentru listele de produse. În caz contrar, partea de leu a cumpărătorilor care caută mereu doar oferte rapide și ieftine nu va fi dispusă să-și petreacă prea mult timp întrebându-se acolo și să decidă ce afacere să aleagă dintr-o disponibilitate de produs într-adevăr vastă acolo. Și aici este momentul în care optimizarea Amazon intră în joc! Mai jos vă voi arăta câteva sugestii practice însoțite de câteva instrucțiuni inteligente pentru ca dvs. să faceți optimizarea Amazonului ca un profesionist.

Aici sunt: ​​

Titlu de produs Rich cu Long-Tail Cuvinte cheie av

ând o mare greutate în optimizarea Amazon poate deveni chiar mai puternic, dacă vă concentrați pe plasarea lor în titlul de produs. În același timp, considerând că majoritatea clienților știu deja de ce au nevoie - ajutându-i să-ți identifice produsele folosind fraze de căutare cu coada lungă este o idee foarte bună, nu-i așa? Și pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a clasifica bine și de a transforma clienții mai puțin dezvoltați în cumpărătorii reali, vă recomandăm să utilizați numai cuvinte precise și exacte (de exemplu, caracteristici cum ar fi culoarea sau dimensiunea produsului vă pot ajuta să vă intensificați conversiile medii) puneți numele de marcă în titlul de produs (doar pentru a vă poziționa bine pentru o căutare marcată mai bine orientată) și nu uitați să obțineți suportul cu un instrument de optimizare a cuvintelor cheie Amazon, cum ar fi Keyword Inspector, Merchant Words, Unicorn Smasher sau AMZ Tracker.

În zilele noastre, o dovadă socială pozitivă devine din ce în ce mai importantă pentru practic orice platformă online de comerț electronic, în afară de optimizarea Amazonului în sine . Și nu e de mirare - satisfacția clienților susținută de comentarii și recenzii vesele le încurajează pe oameni să se alăture afacerii. Mențineți echilibrul corect între oferirea unui stimulent și acționarea într-o manieră prea împovărătoare. Și rețineți că recenziile clienților sunt de fapt o măsură foarte importantă, în special când vine vorba de luarea deciziei finale de a face o achiziție. Vreau să spun că faptul că aveți o reputație negativă cu o recenzie frecventă a clienților "răi" ar putea, de asemenea, să inverseze cota de leu a potențialilor dvs. clienți chiar în direcția opusă. Pentru a preveni aceste întâmplări nefericite, vă recomand să folosiți instrumentul gratuit Feedback Genius online. În acest fel, puteți seta alertele în timp real pentru a rămâne mereu la curent cu fiecare revizuire negativă a clienților, care are nevoie de un răspuns prompt. În același timp, arătând bunăvoința voastră și abordarea oricărui eveniment negativ înainte ca aceasta să dăuneze afacerii dvs. online, va fi întotdeauna o decizie bine formată, nu? Până la urmă, manipularea comunicării active către cumpărători vă va oferi în mod inevitabil o mare parte din vizitatori - vânzătorul are grijă deosebită de fiecare cumpărător pe care îl cumpără acolo Source .

December 13, 2017