Back to Question Center
0

Îmi puteți arăta liniile directoare de bază și regulile de descriere a produselor Amazon?

1 answers:

Din păcate, nu există reguli universale sau reguli de descriere a produselor Amazon care să funcționeze pentru dvs. cu un rezultat garantat. Vreau să spun că orice fel de înțelegere practică găsită pe Internet ar trebui să fie încercată mai întâi de practica, pentru a înțelege dacă vă servește bine - fie la fel cum este, fie probabil că trebuie să vă ajustați într-o anumită măsură. Iar mai jos am să vă dau câteva sugestii utile despre comerțul electronic SEO și câteva recomandări practice legate de regulile de descriere a produselor Amazon. Sper că acestea vor fi utile și vă vor ajuta să vă optimizați descrierile produselor. În cele din urmă, pentru a vedea ofertele dvs. de produse printre cele mai importante oferte listate pe acea piață online cu adevărat aglomerată.

Amazon Descriere produs Reguli și sugestii de optimizare

Fiecare pagină de produse pe Amazon are scopul de a oferi o imagine de ansamblu a beneficiilor majore și a caracteristicilor elementul oferit spre vânzare (de exemplu, mărime, stil, elemente de utilizare de zi cu zi, recomandări practice despre ce altceva poate fi folosit pentru produs etc.). Cel mai frecvent, regulile de descriere a produselor Amazon sugerează să încurajeze acei vânzători care au încorporat propriile liste de produse cu dimensiunile exacte, informații privind garanția, instrucțiuni de întreținere, precum și formulare sonoră, gramatică corectă și punctuație. Seamănă mult cu conceptul original al optimizării motorului de căutare (SEO), nu?

Practici de optimizare nepotrivite pentru descrierea produsului dvs.

Evitați utilizarea următoarelor tipuri de date în descrierile produselor:

  • că nu este vorba de numele mărcii dvs. de produs - dacă o să-l menționați chiar și în titlul de produs în scopul optimizării și o expunere mai bună într-o căutare mărcată mai bine direcționată - sunteți bine).
  • Orice detalii irelevante (cum ar fi datele despre orice alt element care nu este în legătură și despre care vindeți acolo), precum și numele vânzătorului, adresele URL ale site-urilor web sau adresele de e-mail.
  • Expresii promoționale sau apeluri la acțiune (de exemplu, cum ar fi "transport gratuit", "ofertă specială", "vânzare limitată" și așa mai departe).

Cele mai bune sfaturi pentru punctele bullet pentru descrierile produselor dvs.

De fapt, lista cu punctele bullet reprezintă o versiune mai scurtă și mai concisă din descrierea produsului. Și chestia este că gloanțele tale ar trebui să fie cât mai descriptive și mai clare. În acest fel, luați în considerare următoarele practici dovedite de utilizare pentru a optimiza această secțiune în mod corect:

  • Fiecare punct bullet ar trebui să înceapă cu un cuvânt cu majuscule.
  • Se recomandă ca toate numerele să fie scrise ca cifre.
  • Formularea fragmentară fără sfârșitul punctuării este o practică bună.
  • Fiecare frază din același glonț trebuie separată cu punct și virgulă.
  • Evidențierea nu mai mult de primele cinci beneficii sau caracteristici ale produsului este un MUST.
  • Listarea numai a atributelor elementului specific ar trebui să fie prioritizată.
  • Declarațiile vagi, precum și informațiile promoționale, de stabilire a prețurilor sau de expediere nu sunt recomandate pentru lista marcajelor în nici un caz Source .
December 13, 2017