Back to Question Center
0

Puteți să mă ajutați cu optimizarea descrierii produsului meu pe Amazon?

1 answers:

La fel ca majoritatea motoarelor de căutare (cum ar fi Google în sine, precum și Yahoo, Bing și așa mai departe), algoritmul de clasificare a produselor Amazon A9 necesită o strategie de optimizare bine pregătită. Bineînțeles, dacă nu doriți ca descrierea produsului dvs. pe Amazon să nu fie văzută niciodată de cumpărătorii care caută articolele de vânzare acolo. De aceea, dacă nu v-ați îngrijorat niciodată despre optimizarea fiecărei secțiuni a descrierii produsului dvs. pe Amazon, este timpul să clarificați în cele din urmă! Deși nu înseamnă neapărat că Google nu mai stăpânește asupra întregii lumi on-line pe care o vedem astăzi, Amazon poate fi văzută probabil ca un headliner al domeniului modern de comerț electronic și drop-shipping.

Are propriile particularități de clasament. Cu toate acestea, ele nu sunt atât de cuprinzătoare, deoarece majoritatea dintre noi se pot gândi. Bineînțeles, având în vedere că voi sunteți cel puțin familiarizați cu conceptul original al optimizării motorului de căutare. Pentru toate celelalte - mai jos este un scurt ghid de optimizare pentru a ajuta la optimizarea descrierii produsului dvs. pe Amazon. În cele din urmă, pentru a deveni un punct de pornire deschizând calea către un succes puternic vânzător pe acea piață cu adevărat aglomerată și, prin urmare, extrem de competitivă.

Înainte de a optimiza descrierea produsului pe Amazon

Înainte de orice altceva, permiteți-mi să vă spun că puteți oftat cu ușurință cu relief. Nu trebuie să vă faceți griji. Din fericire, nu este prea greu să înțelegi cel puțin principiile generale de optimizare pe Amazon - și ești gata să pleci. Bineînțeles, va trebui în mod inevitabil să vă bazați pe o stabilizare a prețurilor și a unor medii de disponibilitate a stocurilor. Dar, odată ce strategia dvs. majoră de optimizare este în vigoare - și sunteți deja la jumătatea drumului pentru a deveni un comerciant online de succes care vinde acolo. Vreau să spun că algoritmul de clasificare a căutărilor Amazon cu propriile particularități este încă departe de a se schimba, în comparație cu cel folosit de Google sau de alte motoare de căutare importante.

Conversia sau satisfacerea utilizatorilor?

Să recunoaștem - în timp ce gigantul de căutare mondial (cunoscut și ca Google) este destinat să vândă anunțuri, Amazon a fost conceput pentru a construi o rețea globală de comerț electronic care vinde și livrează produse în întreaga lume. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de parierea Google, în principal în ceea ce privește CTR și durata vizitei utilizatorului, Amazon folosește metrici de succes destul de diferiți, cum ar fi venitul brut sau marja măsurată pentru o căutare în direct a cumpărătorilor.

Date structurate sau aleatoare?

Spre deosebire de motoarele de căutare importante, indexul de căutare Amazon A9 are o structură clară. Pur și simplu, această piață aglomerată vă poate oferi exact ceea ce doriți doar într-un anumit format. Înseamnă că, din punctul de vedere al Amazonului, selectarea corectă a cuvintelor cheie sau structura listei de produse (chiar și cu cel mai plictisit detaliu modificat / omis) poate schimba dramatic potențialul dvs. de a se poziționa bine acolo.

Optimizarea motorului de căutare pe pagină sau în afara paginii?

Să facem totul clar - procesul de optimizare pentru orice descriere a produsului pe Amazon este totul despre SEO pe pagina. Aceasta înseamnă că sunteți liberi să uitați de construirea de legături sau de orice alte lucrări care necesită mult timp și, de obicei, de muncă intensivă (altfel costisitoare) - o dată pentru totdeauna. Doar pentru că orice mijloc de SEO off-page poate afecta greu potențialul dvs. de rang, cel puțin așa este pentru Google Source .

December 13, 2017