Back to Question Center
0

Cum de a crea o listă de comercianți Amazon cu adevărat câștigătoare?

1 answers:

Înainte de a vă arăta ce face o listă de comercianți Amazon care se vinde, trebuie să ne confruntăm cu aceasta - comerțul electronic sau drop-shipping nu este un proiect on-line auto-propulsat. Înseamnă că nu poți să instalezi totul în mod corect - și ai terminat, o dată pentru totdeauna. De aceea, există o mulțime de instrumente software și instrucțiuni practice în continuă schimbare disponibile în acces liber pe Internet pentru a ajuta la optimizarea listei de comercianți Amazon. Dar mai jos am să îmi pun cunoștințele și cunoștințele despre viața reală pentru a vă oferi o imagine completă a conceptului modern de SEO de comerț electronic.

Poziții de căutare și vânzări

Poate părea un ne-brainer, dar cu cât optimizați înregistrarea produselor, căutarea pe Amazon va avea. În cele din urmă, pentru a vă conduce mai multe vânzări și clienți activi care fac cumpărături cu magazinul dvs. în mod permanent. Și, bineînțeles, există câteva trucuri pentru a vă ajuta să câștigați această cursă cu adevărat agresivă. Utilizați următoarele sugestii practice și sugestii utile pentru a îmbunătăți pozițiile clasamentului actual pe Amazon și pentru a vă lărgi lista comercianților cu un pas mai aproape de partea de sus a căutării de cumpărături de acolo.

Sfaturi de optimizare a cuvintelor cheie pentru lista dvs. de comercianți Amazon

  • Cercetarea cuvintelor cheie - va trebui să finalizați o cercetare în profunzime a cuvintelor cheie și o analiză competitivă pentru a viza mai multe top -performând cuvintele cheie și frazele de căutare cu coada lungă în categoria dvs. de produse. Începeți să explorați oportunitățile pentru cuvinte cheie utilizând Planificatorul de cuvinte cheie Google. Apoi, obțineți o imagine de ansamblu a celor mai performante, deja folosite de concurenții dvs. de nișă cel mai apropiat. În acest fel, vă recomand să încercați una dintre următoarele instrumente cheie de cercetare și optimizare a cuvintelor cheie, cum ar fi Cuvinte cheie de comerciant, AMZ Tracker, Jungle Scout sau Inspector de cuvinte cheie.

  • Controlul prețurilor - Vreau să spun aici că va trebui să vă adaptați prețurile la realitatea care se schimbă mereu peste Amazon , susținută de o concurență pe piață. Și probabil că singura modalitate de supraviețuire a afacerii dvs. într-un astfel de curs neprietenos de evenimente este asistată de un instrument profesional de monitorizare a prețurilor. Printre altele, vă recomandăm următoarele ajutoare online, astfel încât să puteți fi mereu flexibil și să oferiți ajustări rapide în timp real pentru a menține mai mult trafic pe lista dvs. de produse (Keepa, Logic vânzător, Appeagle și Repricer Express). Amintiți-vă, cu cât aveți mai mult trafic, cu atât mai multe tranzacții cu succes și cu un rang mai ridicat pe care îl obțineți.
  • Promovări frecvente - desfășurarea diverselor promoții pe o bază planificată nu numai că vă va ajuta să vă intensificați vânzările curente în cel mai scurt timp, ci să vă ridicați clasamentele de căutare pe termen mai lung. Lucrul este că, având în prezent un progres destul de bun și consecvent în ceea ce privește vânzările, algoritmul de căutare A9 reprezintă un puternic semnal de clasificare pe care lista dvs. de comercianți Amazon merită să fie reprezentat pentru o audiență mai largă a cumpărătorilor activi care caută produse de acolo. În același timp, deținerea de promoții programate vă permite să experimentați diferite combinații de căutări lungi, ceea ce vă permite să obțineți un alt avantaj competitiv prin direcționarea mai multor fraze de căutare de relevanță maximă Source .
December 13, 2017