Back to Question Center
0

Știți cum să obțineți backlink-urile indexate cât mai repede posibil?

1 answers:

Nu este deloc surprinzător deloc să spunem că backlink-urile fac din lumea căutării online să meargă. Serios, un profil de link obișnuit pe care îl construiți pentru site-ul sau blogul dvs. este acum unul dintre cei mai importanți trei factori de clasificare luați în considerare de Google atunci când vine vorba de evaluarea unei poziții echitabile în clasamentul căutărilor organice. Prin urmare, ar fi o decizie înțeleaptă de a avea o îngrijire chiar mai bună a fiecărui backlink din profilul dvs. - efectuați o verificare programată pentru a găsi orice probleme conexe, cum ar fi legăturile rupte, redirecționări incorecte sau interzis Dumnezeu, o legătură toxică care poate ruina complet problemele dvs. de clasificare, dacă nu sunt repede reparate în timp. Și cum rămâne cu unele din cele mai prețioase backlink de la cele mai înalte surse de PR și autoritate? Imaginați-vă, de exemplu, că ați câștigat recent câteva astfel de linkuri valoroase, dar ce se întâmplă dacă paginile gazdă terță parte nu rămân complet indexate? Și aici, în cele din urmă, devine clar - ar trebui să știm cum să obțineți backlink indexate rapid, foarte rapid, cât mai repede posibil. Să recunoaștem - nu veți obține niciodată cele mai multe din "sucul de legături" dacă ceva nu pare să fi fost indexat încă. Dar cum să obțineți indexarea rapidă a backlink-urilor sau cel puțin să le vedem fără permisiunea de acces a proprietarului - dat fiind că nu pot fi găsite localizate direct pe site-ul dvs. sau oriunde în conținutul paginii dvs.?

Cum să obțineți indexările rapide sau cel puțin să accelerați procesul.

Sfat 1

Având în vedere că nu toate link-urile sunt create în mod egal, primul lucru pe care trebuie să-l realizăm aici este să le verificăm sursele. Vreau să spun că, înainte de a vă arăta cum să obțineți backlink-urile indexate cât mai repede posibil, trebuie să știți dacă efortul în sine este unul demn. Deci, de ce ar trebui să-ți pierzi timpul dacă ești legat de context? Sau ar putea să vă confruntați cu o legătură toxică, de exemplu atunci când este vorba de site-uri fără scrupule sau înșelătoare care se ocupă de astfel de încălcări standard, cum ar fi farmacia, adulterul sau jocurile de noroc. Poate ar fi bine să scăpați de legături potențial dăunătoare, în loc să încercați să le salvați, nu?

Sfat 2

Acum este momentul să încercați să trimiteți URL-uri de link-uri către Google. Totul este destul de simplu aici - există un formular oferit de motorul de căutare. Puteți să o completați pentru a obține o anumită pagină web trimisă în index. Doar treceți procedura - și ați terminat. Această pagină, precum și link-ul însuși, vor fi indexate mai rapid decât în ​​mod normal.

Sfat 3

Cea de a doua metodă bună de a accelera procedura de indexare a Google pentru link-uri este utilizarea rețelelor sociale pentru a face acest lucru. În ceea ce mă privește, Twitter este o modalitate excelentă nu numai de a obține indexul de backlink indexat mai repede, ci și de a aduce mai multă implicare socială, de a trimite mai mult trafic pe pagina web indicându-vă cu un link, precum și de a atrage proprietarul sursei care arată că apreciați legându-l cu el. Rețineți, totuși, că linkurile tweeting funcționează bine numai la o scară mică / moderată Source . Nu veți dori niciodată să petreceți atât de mult timp procedând în mod repetat, de exemplu cu o sută de linkuri, nu?

December 8, 2017