Back to Question Center
0

Ce face backlink-ul ideal pe pagina SEO?

1 answers:

Un backlink în pagina SEO reprezintă o legătură de intrare care provine de la o sursă și indică spre o altă adresă cu un domeniu diferit. Și nu este nevoie să spunem că backlink-ul "ideal" pe pagina SEO este o metrică puternică de clasificare observată de către motoarele de căutare importante ca Google în sine pentru a determina dacă site-ul sau blogul are un conținut demn de promovat în partea de sus a SERP-urilor, în concordanță cu îmbunătățirea traficului organic către acele pagini în același timp. Dar ceea ce face backlink-ul "ideal" pe pagina SEO? Sa vedem.

Ce face backlink-ul "ideal" pe pagina SEO?

  • Fiecare link este o recomandare sau "vot" pentru site-ul sau blogul dvs., ceea ce conferă Google un semnal pozitiv care merită promovat. Numărul de backlink-uri construite în mod natural reprezintă un bun indicator al importanței și valorii pe care site-ul sau blogul dvs. le oferă utilizatorilor.
  • Google observă un număr mai mare de backlink de înaltă calitate, care indică site-ul sau blogul dvs., ca indicatori care arată că este mai relevant și potrivit pentru o anumită interogare de căutare. Acest lucru oferă șanse mai mari pentru afișarea dvs. pe solicitarea de căutare a utilizatorului live pe subiectul respectiv.
  • Calitatea fiecărui backlink în pagina SEO este mult mai importantă decât cantitatea. Prin urmare, nu este nevoie ca profilul dvs. de legătură să fie înmagazinat cu cât mai multe backlink-uri de calitate scăzută. De fapt, acționând în acest fel, veți avea mai multe șanse de a aduce prejudicii clasamentelor dvs. actuale, mai degrabă decât să vă oferiți un impuls măsurabil.

  • În conformitate cu o regulă general acceptată de construire a legăturilor de calitate care sporește cu adevărat SEO la scară, aproximativ 90% conținut unic care oferă utilizatorilor o valoare reală. În același timp, nu mai mult de 10% din munca ta este recomandată pentru comiterea campaniei de construire a legăturilor naturale și organice.
  • Fiecare backlink nou creat pentru a stimula pagina SEO nu poate afecta clasamentul dvs. peste noapte. Vreau să spun că clădirea cu legături organice este un proces continuu care este așteptat de motoarele de căutare să vină cât mai natural posibil. De fapt, generarea de linkuri (spre un nou conținut, de exemplu) utilizând platforme auto sau instrumente de construire a link-urilor on-line este o acțiune foarte periculoasă care poate dăuna rangurilor dvs. Să facem față - orice formă de acțiuni manipulative sau complicate pentru a influența algoritmul de căutare sofisticat ar fi cel mai bun mod de a ridica un steag roșu cu Google. În perspectivă pe termen lung, care va duce la câștigarea unei pedepse severe (și adesea ireversibile).
  • Rețineți, totuși, că legăturile interne construite pe site-ul dvs. sau pe blog sunt, de asemenea, foarte importante pentru promovarea online mai bună. Lucrați bine pe interconectare pentru a beneficia de o arhitectură solidă a site-ului web, oferind o experiență mai bună pentru utilizatori, precum și o ordine mai logică a procesului de indexare. În consecință, având o structură bine construită a legăturilor interne ar putea fi de asemenea utilă pentru a crește efortul dvs. global în SEO, oferindu-vă astfel un potențial mai bun pentru un rang superior în cadrul SERP-urilor Source .
December 8, 2017