Back to Question Center
0

Care este cel mai bun mod de a construi backlink în 2016 pentru a stimula SEO de afaceri mici?

1 answers:

Cel mai frecvent, proprietarii de afaceri mici se confruntă adesea cu o dificultate legată de construirea unei legături de calitate la nivel local. Nu este nevoie să spunem că identificarea celor mai bune tehnici de construire a backlink-urilor în 2016 rămâne în continuare piatra de temelie a eforturilor majore în SEO (Search Engine Optimization) pentru majoritatea dintre noi. Iar una dintre cele mai frecvente probleme, cu care se confruntă în special proprietarii de afaceri mici, este aceea de a evita existența backlinklor de calitate redusă în profilul de link-uri al site-urilor web. Și știm cu toții că principalele motoare de căutare, precum Google în sine, monitorizează eventualele scheme de încălcare a legăturilor. Înseamnă că construirea backlink-urilor în 2016 în mod natural și sigur va necesita evitarea tuturor tacticilor de legătura neagră Black-Hat, cum ar fi schimburile de link-uri (în caz contrar, roți de legătură), plasările de ancoră plătite și restul practicilor umbrite și complicate având doar un singur scop - de a păcăli algoritmul de clasificare Google de bază - integral solutions company. Să recunoaștem - partea de leu a acestor trucuri și exploatează pur și simplu nu mai funcționează. În timp ce ceilalți rămân în continuare prea riscanți și, prin urmare, pot fi dăunători progresului în clasament al site-ului dvs. în viitorul apropiat. De aceea, de mai jos vă voi arăta o listă scurtă cu trei abordări White-Hat văzute de proiectele online mici ca cele mai rezonabile și mai eficiente pentru construirea backlink-urilor în 2016. Aici sunt.

3 Abordări inteligente în construirea backlink-urilor în 2016

Parteneriate specifice nișelor

În primul rând, recomandă stabilirea unor parteneriate de conținut promițătoare cu influențe de top legate de principala industrie sau de nișă de afaceri. De exemplu, puteți deveni un contribuitor permanent la un blog popular pentru nișă, împărtășiți-vă expertiza și obțineți ocazional recompense cu legături naturale de înaltă calitate, îndreptându-vă spre propriul dvs. site web sau blog. Făcând acest lucru, rețineți că astfel de backlink sunt cu siguranță mai multă încredere decât orice post sponsorizat sau chiar setul lor.

Leverage Local

Luați în considerare sponsorizarea resurselor aliate ale terților (cum ar fi blogurile de știri locale sau site-urile media), precum și ceremonii de premiere, organizații de caritate și conferințe adresate persoanelor dintr-o anumită regiune geografică. În calitate de proprietar al unei întreprinderi mici, vă recomand să vizați locurile deținute în local, în loc de orice corporații mari sau companii de dimensiuni globale. În acest fel, nu numai că vă puteți îmbunătăți recunoașterea numelui de marcă, ci puteți câștiga un merit de calitate înapoi în schimb.

Metoda zgârie-nori

De ce ar trebui să reinventați roata? Vreau să spun că, în loc să faci o mulțime de săptămâni de muncă săptămânale după săptămână, ar trebui să folosiți pur și simplu ceea ce servește concurenților dvs. sau oricărei alte părți terțe pe Web și să vă îmbunătățiți în folosul dvs. Totul este simplu - începeți cu descoperirea unora dintre cele mai performante conținuturi din nișă (vă recomandăm să utilizați instrumente online cum ar fi BuzzSumo - pentru a căuta oportunități de conținut și cadre de cercetare web, cum ar fi Open Site Explorer Moz, Semalt Analyzer sau Screaming Frog SEO Spider analizați calitatea backlink-urilor concurentului dvs.). Apoi, gândiți-vă bine la ceea ce poate fi îmbunătățit în mod rezonabil și pentru a crea ceva care oferă mai multă valoare sau pentru a oferi o perspectivă mai aprofundată asupra aceleiași teme. Odată ce conținutul tău reproiectat este gata, promovează-l prin campanie - și ai terminat.

December 8, 2017