Back to Question Center
0

Patru metode de la Semalt care vor ajuta la stoparea răsturnării site-ului

1 answers:

Reciclarea site-ului web este o modalitate puternică și cuprinzătoare de extragere a datelor. În mâinile drepte, aceasta va automatiza colectarea și difuzarea informațiilor. Cu toate acestea, în mâinile greșite, poate duce la furturi online și la furtul proprietăților intelectuale, precum și la concurența neloială - привітання чоловікові. Puteți utiliza următoarele metode pentru a detecta și a opri răzuirea site-ului care vă arată vătămătoare.

1. Folosiți un instrument de analiză:

Un instrument de analiză vă va ajuta să analizați dacă un proces de răzuire pe web este sigur sau nu. Cu ajutorul acestui instrument, puteți identifica și bloca cu ușurință roboții de ștergere a site-ului examinând cererile structurale de web și informațiile din antetul lor.

2. Utilizați o abordare bazată pe provocări:

Este o abordare cuprinzătoare care ajută la detectarea botilor de răzuire. În acest sens, puteți utiliza componentele web proactive și puteți evalua comportamentul vizitatorilor, de exemplu, interacțiunea acestuia cu un site Web. Puteți, de asemenea, să instalați JavaScript sau să activați modulele cookie pentru a afla dacă un site web este în valoare de răzuire sau nu. De asemenea, puteți utiliza Captcha pentru a bloca vizitatorii nedoritori ai site-ului dvs.

3. Luați o abordare comportamentală:

Abordarea comportamentală va detecta și identifica roboții care trebuie migrați de la un sit la altul. Folosind această metodă, puteți să verificați toate activitățile asociate unui anumit bot și să determinați dacă acesta este valoroasă și utilă pentru site-ul dvs. sau nu. Majoritatea robotilor se leagă de programele părinte, cum ar fi JavaScript, Chrome, Internet Explorer și HTML. Dacă comportamentul acestor roboți și caracteristicile lor nu sunt similare cu comportamentul și caracteristicile botului părinte, ar trebui să le opriți.

4. Utilizând robots.txt:

Utilizăm robots.txt pentru a proteja un site de răzuire. Cu toate acestea, acest instrument nu oferă rezultatele dorite pe termen lung. Funcționează numai atunci când o acționăm semnalând rău că nu sunt bineveniți.

Concluzie

Trebuie să ținem cont de faptul că răzuirea web nu este întotdeauna rău intenționată sau dăunătoare. Există cazuri în care proprietarii de date doresc să le împărtășească cu cât mai mulți indivizi posibil. De exemplu, diverse site-uri guvernamentale furnizează date pentru publicul larg. Un alt exemplu de răsturnare legitimă este site-urile agregatoare sau blogurile, cum ar fi site-urile de călătorie, portalurile de rezervări ale hotelurilor, site-urile de bilete de concerte și site-urile de știri.

December 8, 2017