Back to Question Center
0

Ce ar trebui să știu despre cercetarea cuvintelor cheie Amazon pentru a deveni un vânzător bun?

1 answers:

Fiecare vânzător cu amănuntul cu experiență online, vânzând pe Amazon, știe că cercetarea poate deveni o bază solidă pentru o afacere cu picătură-expediere înfloritoare. Și hai să ne confruntăm imediat - obiceiurile clienților de pe Amazon necesită o cercetare și înțelegere aprofundată, desigur, dacă doriți ca listele dvs. de produse să fie bine optimizate și să fie afișate printre rezultatele de căutare de top. În cele din urmă - pentru a vă genera mai mult trafic de la cuvintele cheie relevante, crescând astfel conversiile. Dar lucrul este că, spre deosebire de motoarele de căutare importante (cum ar fi Google în sine, precum și Yahoo sau Bing), algoritmul de clasificare a căutărilor Amazon are propriile sale particularități "orientate spre produs". Aceasta înseamnă că, din punctul de vedere al optimizării motorului de căutare (SEO), nu vă recomandăm să continuați să pariați în principal pe Google AdWords, cel puțin atunci când vine vorba despre cercetarea cu cuvinte cheie Amazon. Lucrul este că Planificatorul de cuvinte cheie este destul de bine pentru înțelegerea tendințelor reale de căutare a cumpărătorilor live. În același timp, însă, acest instrument de bază nu poate captura niciodată date exacte necesare pentru a face o selecție perfectă a cuvintelor cheie pentru o listă de produse bine optimizate, care să rămână întotdeauna în partea de sus a căutării.

Algoritmul Amazon SEO și Algoritmul de Clasificare a Produselor

Să examinăm mai mult problema și să vedem cum funcționează A9 (algoritmul Amazon de clasificare a căutărilor majore). Având în vedere faptul că A9 se ocupă în realitate de creșterea cumpărărilor globale pe această platformă de vânzare online foarte aglomerată, lista sa SERP se bazează pe următorii doi factori primari:

  • Factorul de performanță - înseamnă că fiecare articol cu ​​o reputație bună și un istoric de vânzări de încredere va fi mai probabil să fie afișat mai aproape de partea de sus a căutării de produse Amazon. Principalele valori de performanță sunt CTR (rata de clic), CR (rata de conversie) și, desigur, vânzările nete reale.
  • Factorul relevanței - presupune că un titlu, o descriere și gloanțe bine făcute, bine optimizate, pentru cuvinte cheie cu performanțe superioare (adică care corespund interogărilor de căutare solicitate de cumpărătorii live) - va avea, de asemenea, șanse puternice de a fi prezentat în mod proeminent în căutarea de produse de către Amazon.


    Amazon cuvinte cheie de cercetare cu instrument special

    Deci, hai sa facem fata - Amazon cuvinte cheie de cercetare are nevoie de mai multe abordări individuale (mai degrabă decât analiza cuvintelor cheie convenționale în SEO). Și factorul de relevanță este exact ceea ce ar trebui să se concentreze asupra mai multor lucruri. De aceea vă recomand să alegeți instrumentul corect de cuvinte cheie pentru Amazon și combinații de căutare potențial câștigătoare, care vă pot genera conversii reale cu mai multe oferte reale. În ceea ce mă privește, am folosit personal instrumentul de căutare a cuvintelor cheie Sonar Amazon. Desigur, depinde numai de tine pentru a decide care unealtă sau un cadru online să aleagă. Oricum, folosind Sonar, am câteva avantaje cu adevărat convingătoare, cum ar fi scalarea unei liste principale de sugestii de cuvinte cheie cu cele mai bune performanțe (care păreau a fi un punct de plecare excelent), cercetări competitive (capturarea expresiilor de căutare cu performanțe superioare - vânzătorii de lider a fost cu adevărat uimitor), informații utile și considerații privind combinațiile de căutare potențial câștigătoare recomandate chiar aici și chiar acum și chiar mai mult Source .

December 6, 2017